Redactia.ro
Home » Monden » Noi informații șocante în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de proxenetism. Câți bani a primit afaceristul într-un an, ca să apară la TV

Noi informații șocante în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de proxenetism. Câți bani a primit afaceristul într-un an, ca să apară la TV

Noi informații șocante în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de proxenetism

Alex Bodi este acuzat de proxenetism. Informații șocante ies la iveală în cazul lui Alex Bodi. Avocatul acestuia explică că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu ar fi făcut asemenea lucruri ilegale, pentru câteva mii de euro, având în vedere că numai într-un an, acesta a câștiga 7 milioane de euro din apariții TV comerț și reportaje la Parlamentul Europei. Alex Bodi este arestat preventiv pentru 29 de zile.

Noi informații șocante în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de proxenetism. Câți bani a primit afaceristul într-un an, ca să apară la TV

Alex Bodi este acuzat de proxenetism și șantaj, iar avocatul lui desființează dosarul instrumentat de procurorii DIICOT. Apărătorul lui Bodi încearcă să demonstreze că afaceristul este nevinovat și că dosarul în care este implicat de crimă organizată nu ar conține probe solide, care să ateste că fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi făcut aceste lucruri ilegale. Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi a declarat că acesta nu ar fi ales să decurgă la acest gest, având în vedere că într-un singur an, Bodi a câștigat suma de 7 milioane de euro, numai din apariții TV, jurnalism și comerț, dar și din reprezentarea României la Parlamentul European.

Conform Spynews.ro, Alex Bodi a participat în ultimele luni la mai multe emisiuni, la diferite posturi Tv, dar se pare că acesta nu ar fi primit bani pentru a apărea. În cazul în care asemenea contracte existe, acestea vor apărea la dosar, pentru a confirma ceea ce spune avocatul afaceristului. Mai mult, Dancu a mai spus că Alex Bodi ar fi reprezentat România la Parlamentul European în calitate de reporter al unei publicații din Germania, iar pentru reportaje, acesta ar fi primit suma de 3.000 de euro. Se pare, însă, că acestea nu apar pe site-ul publicației, cum nici suma de mai sus nu se regăsesc în extrasele bancare puse la dispoziție de avocatul Dancu. Cel mai probabil, banii au fost ridicați personal, de la casierie.

Alex Bodi, acuzat de proxenetism și șantaj

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cu care aceasta a avut o relație plină cu năbădăi a fost săltat de mascați în urmă cu două săptămâni, Alex Bodi fiind acuzat de proxenetism și șantaj. După ce procurorii DIICOT Craiova au pus sechestru pe toate bunurile afaceristului, cum ar fi mașinile scumpe și bijuterii, Bodi a primit o nouă lovitură. Interlopul care îi este prieten foarte bun lui Alex Bodi, Adrian Tâmplaru a fost arestat, recent, în dosarul de crimă organizată în care a fost arestat și afaceristul din Mediaș. Mai mult, procurorii susțin că Tâmplaru a primit deja din partea judecătorilor o condamnare de doi ani și trei luni, cu executare, pentru un scandal, în care a fost implicat în parcarea unui club din Mamaia.

Alex Bodi a fost arestat pentru 29 de zile de Tribunalul Dolj. Cu toate că decizia nu este definitivă, aceasta este executorie, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Craiova. Bodi a fost reținut pentru constituirea a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, într-un dosar în care mai mai multe persoane sunt acuzate că recrutau tinere pentru prostituție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: