Redactia.ro
Home » Monden » ,,Fratele” lui Alex Bodi, doi ani de pușcărie, cu executare

,,Fratele” lui Alex Bodi, doi ani de pușcărie, cu executare

Adrian Tâmplaru, ,,fratele” lui Alex Bodi și nașul acestuia, a primit o lovitură puternică. Interlopul a primit doi ani și trei luni, cu executare, pentru un scandal care a  avut loc în anul 2017, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia. 

 

Adi Tâmplaru, doi ani și trei luni, cu executare

Adrian Tâmplaru a primit sentința în urmă cu trei ani, după ce a participat la o încăierare, care a avut loc în fața unui club de lux de pe litoral.

„Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 1 (un) an și 9 (nouă) luni închisoare la care adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă aplicată – 6 (șase) luni închisoare, în final inculpatul urmând să execute pedeapsa de 2 (doi) ani şi 3 (trei) luni închisoare. În baza art. 60 C. pen., pedeapsa se va executa în regim de detenţie”, a fost decizia magistraților din Constanța. Însă, sentința nu este definitivă, iar ,,fratelelui Alex Bodi a putut să o conteste. În prezent, este așteptat verdictul instanței superioare.

Anchetatorii au declarat pentru replicaonline.ro că scandalul a avut loc pe 22 septembrie 2017.

„În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia i-au identificat pe George Robert Voinea, în vârstă de 38 de ani, din Constanța, Adrian Gabriel Marcu, în vârstă de 22 de ani, din Constanța, Ionuț Mihăiță Ganea, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Slobozia – județul Ialomița, Florin Ițu, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Independența – județul Călărași, Costin Cornel Scutaru, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Săveni – județul Ialomița și Constantin Adrian Tîmplaru, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Sibiu, bănuiți de comiterea faptelor”, au explicat polițiștii la acel moment.

Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, a fost arestat, recent, în dosarul de crimă organizată în care este arestat și cercetat și  fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Procurorii DIICOT au declarat că Adi Tâmplaru era liderul grupării organizate. Interlopul a omis mai multe infracțiuni de proxenetism, trafic de carne vie și șantaj. Sentința ar putea fi de cel puțin zece ani pentru Adi Tâmplaru.

”La data de 04.08.2015, D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, sub coordonarea lui T.C.A. (Adrian Tâmplaru, n.r.) s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism, din care fac parte și N.A.A. și C.A.I., aceștia recrutând tinere din țară în scopul exploatării sexuale în Germania.

Din datele existente (declarații persoane vătămate, declarații martori, procese verbale de investigații, procese verbale de redare în formă scrisă a convorbirilor interceptate în baza mandatelor de supraveghere tehnică emise de instanțele competente, procese verbale privind situația transferurilor financiare) s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea grupării conduse de C.I. (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), inculpatul T.C.A. (unul dintre locotenenții lui C.), în timp ce se afla deținut în Penitenciarul Craiova, în perioada 2008 – 2011, i-a cunoscut pe inculpații N.A.A., B.M.C., și C.A.I. Încă din perioada în care s-au aflat în penitenciar, aceștia au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”, au fost acuzațiile anchetatorilor cu privire la Alex Bodi.

Victimele erau supuse unor chinuri groaznice. Tinerele erau violate, bătute și obligate să se prostitueze pentru a aduce bani grupării infracționale organizate. Fetele erau ținute în imobile închiriate și transportate zilnic în locurile unde erau obligate să practice prostituția. Unele victime au fost chiar vândute unor alți traficanți în vederea exploatării. Cei care cumărau fetele primeau și un raport în care era specificat comportamentul tinerei în toată perioada în care a fost exploatată. Grupul infracțional deținea informații chiar și despre familia acestora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: