Redactia.ro
Home » Monden » Fostele soții ale lui Alex Bodi, împreună la aceeași masă. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean și-au petrecut seara în compania celeilalte

Fostele soții ale lui Alex Bodi, împreună la aceeași masă. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean și-au petrecut seara în compania celeilalte

GALERIE FOTO (4) Fostele soții ale lui Alex Bodi, împreună la aceeași masă

Bianca Drăgușanu pare că a uitat deja de fostul său iubit, ALex Bodi care se află închis pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism și șantaj. Cu toate că au trăit la un moment dat cu același bărbat, Bianca și Iulia Sălăgean, ambele foste soții ale afaceristului, au fost surprinse împreună la aceeași masă.

Fostele soții ale lui Alex Bodi, împreună la aceeași masă. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean și-au petrecut seara în compania celeilalte

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat sfârșit după o relație zbuciumată de mai bine de doi ani. În prezent, blondina se bucură de momente de relaxare, călătorește împreună cu cele mai bune prietene, ba chiar și-a anunțat fanii că se gândește să se mute în Dubai alături de fiica și mama ei. Asta în timp ce Alex Bodi este arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de șantaj și proxenetism.

Fostele soții ale lui Bodi, se distrează împreună

Ei bine, cu toate astea, Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, una dintre fostele soții ale afaceristului, se pare că au o relație foarte apropiată. Conform Spynews.ro, cele două au fost surprinse în timp ce luau masa împreună. Bianca și Iulia au demonstrat că trecutul nu contează, fiind dispuse să se susțină reciproc. Cu toate că au fost căsătorite cu același bărbat, acesta nu este un motiv care să le țină departe una de cealaltă, ba din contră, relația celor două fiind una specială.

Chiar dacă Alex Bodi se află în spatele gratiilor pentru o perioadă de 30 de zile, blondina are în continuare grijă de fiica lui, Selena, care se bucură nespus alături de aceasta și de fiica sa, Sofia. Conform sursei citate, Iulia Sălăgean a fost plecată din București, motiv pentru care Bianca a avut grijă de fetița acesteia . Fostele soții ale afaceristului se înțeleg foarte bine, dovada fiind și fotografiile pe care acestea le postează pe rețelele de socializare.

Bianca și Iulia au petrecut seara împreună, demonstrând că se pricep și în ale bucătăriei. Cele două s-au apucat de gătit, distrându-se pe cinste alături de fiicele lor. „Doamnelor și domnilor, transmitem în direct de la locul faptei. Locul faptei se prezintă cam așa: mai multe bucăți de usturoi, o gospodină aici, care, doamna gospodină, vreau să îmi spuneți și să declarați ce faceți dumneavoastră acum. Ia uitați ce facem noi aici. Iar noi în această seară vom prepara bucate din bucătăria japoneză îmbinată cu cea mediteraneană.”, a spus Bianca Dragușanu pe Instagram.

Iulia Sălăgean și Alex Bodi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaș, și fără să stea prea mult pe gânduri, cei doi și-au unit destinele și și-au jurat iubire eternă. Dar iubirea eternă, a însemnat câțiva ani, deoarece aceștia au divorțat, cu toate că au împreună o fetiță, Selena. La acea vreme, Iulia a avut de înfruntat mai multe probleme, dar ulterior le-a făcut față cu brio. În prezent, Iulia locuiește în Capitală și este make-up artist, iar priceperea ei în acest domeniu este senzațională, dovadă fiind imaginile pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: