Redactia.ro
Home » Monden » Ce legătură are Bianca Drăgușanu în dosarul lui Alex Bodi. Avocatul afaceristului a dezvăluit totul

Ce legătură are Bianca Drăgușanu în dosarul lui Alex Bodi. Avocatul afaceristului a dezvăluit totul

Ce legătură are Bianca Drăgușanu în dosarul lui Alex Bodi

În ultima perioadă au tot apărut în presă speculații cu privire la implicarea Biancăi Drăgușanu în dosarul lui Alex Bodi. Avocatul afaceristului a făcut noi dezvăluiri într-o conferință de presă, explicând care este legătura vedetei în acest dosar. 

Ce legătură are Bianca Drăgușanu în dosarul lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a făcut o serie de declarații cu privire la dosarul afaceristului pe care îl apără, iar în timpul conferinței de presă acesta a explicat și care este legătura Biancăi Drăgușanu în dosar. Motivul declarațiilor vine după ce în presă au apărut speculații cum că Alex Bodi ar fi încercat să o convingă pe vedetă să se prostitueze.

”Vă spun cu toată convingerea că Bianca Drăgușanu n-are ce să caute în acest dosar. Atâta vreme cât faptele și activitățile dosarului sunt cu mulți ani în urmă verificate. Ea practic n-are absolut nicio legătură pentru a fi audiată și nu are nicio relevanță în acest dosar. Cunoaștem de când Alex Bodi este în relație cu Bianca Drăgușanu, nu ajută la nimic. Am auzit speculații că domnul Bodi a încercat să o convingă să se prostitueze. Înțeleg că știrile sunt necesare, dar nu cred că s-a gândit nimeni la penibilul acestui gen de informații care apar în spațiul public, mai ales că Alex și-a dori ca ele să fie un pic mai rezervate. Totuși, fetele lui sunt puse în situația de a auzi sau a afla”, a declarat Cătălin Dancu.

Avocatul a venit și cu o explicație în acest sens, declarând că perioadă pentru care Alex Bodi este cercetat este mult înainte de perioada în care cei doi s-au cunoscut și au început să aibă o relație, scrie wowbiz.ro.

”În evoluția acestei analize, am constatat că o companie din ultima perioadă a fost bazată pe relația sa cu Bianca Drăgușanu. Trebuie să clarificăm și această situație. Doamna Bianca Drăgușanu nu are nicio calitate în acest dosar. Vă reamintesc că faptele și perioada pentru care domnului Bodi Alexandru este cercetat este mult anterioră anului 2018. Începem analiza anchetei din 2014, 2016, 2018, perioada cu care doamna nu a avut și nu are nicio legătură cu această situație. Este momentul ca orice speculație legată de declarațiile dânse de prseă, dorința de a fi prezentă în spațiul public în legătură cu acest dosar sunt lipsite de substanță”, a mai spus avocatul.

Fosta soție a lui Alex Bodi l-a turnat la DIICOT?

De asemenea, Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, pe 30 noiembrie, că fosta soție a afaceristului nu a fost pusă să se prostitueze. Potrivit acestuia, Iulia a fost audiată în legătură cu problemele din perioada căsniciei lor, nicidecum vreo legătură cu dosarul de proxenetism.

”În dosar există unele convorbiri avute de către Bodi Alexandru și fosta soție, în care au existat o multitudine de neînțelegeri casnice, generate de un lucru foarte simplu. Nu este niciun ecret. Soția l-a prins în flagrant că acesta mai călca strâmb cu diferite fete în Europa. Această situație a generat reproșuri, pe bună dreptate. La dosar sunt doar convorbiri ce țin de conflictul clasic. După cinci ani de căsătorie au decis să divorțeze. Bodi avea o altă relație extraconjugală, iar chestiunile care s-au alimentat pe perioada divorțului se găsesc la dosar. Evident că au fost discuții despre relația copilului cu ei. Până la urmă, Bodi a înțeles ca, pentru binele fetiței, să asigure o locuință care să îi stea la dispoziție. A făcut un transfer substanțial către fosta soție, astfel să nu îi lipsească absolut nimic”, a declarat avocatul lui Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: