Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Alex Bodi de după gratii: „Eu nu sunt mafiot!”

Ce a declarat Alex Bodi de după gratii: „Eu nu sunt mafiot!”

GALERIE FOTO (2)

Afaceristul Alex Bodi a fost implicat în scandal după scandal. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, milionarul a fost ridicat de procurorii DIICOT și arestat într-un dosar pentru proxenetism și trafic de carne vie. 

 

Alex Bodi, declarații după gratii

Afaceristul Alex Bodi a vorbit din spatele gratiilor despre întâlnirea cu milionarul turc. După despărțirea de afacerist, Bianca Drăgușanu a plecat din țară cu afaceri și a ajuns în Turcia, acolo unde s-a întâlnit cu milionarul turc,  Cengiz Şıklaroğl. Blondina s-ar fi împăcat, ulterior, cu Alex Bodi, dar afaceristul nu a vrut să lase lucrurile neterminate.

Alex Bodi a luat atitudine și s-a întâlnit cu milionarul turc unde au discutat ca de la bărbat la bărbat.Deși este în arest, afaceristul Alex Bodi a ținut să clarifice întreaga situație, după ce milionarul turc a afirmat că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a venit la el pentru a face pace.

Alex Bodi a precizat că Cengiz Şıklaroğl prezintă informațiile parțial în presă și nu spune întregul context în care s-au desfășurat lucrurile. Afaceristul arestat pentru proxenetism a declarat că a încercat să îl contacteze pe fostul iubit al Otiliei Bilionera în repetate rânduri.

„Ca să vă explic un pic, am și eu o replică, deși nu am vrut să fac lucrul ăsta, mi se pare penibil modul în care face băiatul ăsta lucrurile să pară în presă. Unu la mână eu am fost de două ori la Istanbul singur, fără Bianca. Da? Prima dată am vrut să mă văd cu el nu a vrut, nu a răspuns la telefoane, la nimic, iar a doua oară mi-am sunat un prieten de-ai mei foarte cunoscut și respectat acolo și i-a dat un mesaj pe Instagram pentru că zicea că nu mai are telefoane și că nu mai folosește telefonul. În fine, zicea că nu poate să plece de acasă pentru că se află în arest la domiciliu. Drept urmare, am spus că vreau să merg la el acasă să mă văd față în față cu el și să vorbim lucrurile ca de la bărbat la bărbat. Ajung la el acasă, i-am spus că discuțiile mele nu sunt legate de Bianca, el pomenea de Bianca. Spunea că nu a avut nimic cu ea, iar eu i-am spus că pe mine nu mă interesează. Îmi spunea el mie că el e un gangster, că știe să facă una și alta. I-am spus, dacă ai fi gangster, nu cred că te-ai preta să vorbești cu paparazzii, să le dai poze, să pui articole cu publicitate din ziarele românești la ține pe Instagram!”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi a fost surprins la masă cu milionarul turc și a explicat cum au decurs lucrurile și în acea situație. Întâlnirea dintre cei doi ar fi avut loc cu o lună înainte de episodul violent prin care a trecut Bianca Drăgușanu.

După ce am plecat, a spus că rămânem ok, că totul e în regulă. Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut nu am plătit în viața mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit. Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună. Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presa română să nu mai umfle. Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu nefiind așa mafiot ca el nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea.

Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât. Iar motivul pentru care am mers la el este că ne-a subestimat pe noi, pe români și mai ales pe bărbați, el crezând că este superior. Am pus problema bărbătește, față în față cu el. Mi-a spus că nu are probleme cu mine, că totul s-a îngropat și totul e liber. Asta a fost discuția mea, referitoare la ce s-a întâmplat.”, a continuat Alex Bodi, potrivit Spynews.ro.

Răspunsul afaceristului vine după ce în presă a apărut o fotografie cu Alex Bodi și milionarul turc la masă. Mai mult, revoltat, Cengiz Şıklaroğlu, „gangsterul” turc a distribuit-o și a întrebat, la rândul lui, public cine a dat fotografia presei din România.

,,Cine a dat această fotografie presei? Ai încălcat înțelegerea, primești rezultatul”, a fost amenințarea milionarului turc.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: