Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are, de fapt, Alex Bodi? De asta s-a căsătorit cu el Bianca Drăguşanu?

Ce avere are, de fapt, Alex Bodi? De asta s-a căsătorit cu el Bianca Drăguşanu?

Alex Bodi

Alex Bodi are o avere impresionantă. Totuși, acesta ar putea să piardă tot, din cauză că este arestat preventiv și toți banii lui sunt analizați, pentru a se afla ce proveniență au. Dacă aceștia provin din activități ilicite, atunci ei nu mai pot fi folosiți.

Ce avere are Alex Bodi. Cu ce se poate lăuda omul de afaceri

Alex Bodi a agonisit o avere impresionantă. El nu mai duce demult grija zilei de mâine, din simplul motiv că are conturile pline de bani. Potrivit avocatului său, numai în anul 2019 afaceristul a câștigat șapte milioane de euro. De altfel, faptul că este bogat se poate vedea în stilul său de viață și mai ales în mașinile pe care le conduce. Astfel, Alex Bodi are o colecție de mașini extrem de scumpe și rare, printre care un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, dar și de un Bugatti Chiron.

Pe listă se adaugă și mai multe proprietăți pe care afaceristul le deține în București, Voluntari și Chiajna, dar și o vilă de 875.000 de euro în Pipera. Mai mult, afaceristul ar deține și o casă în Monte Carlo, pentru care ar fi plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

„Valoarea veniturilor nete la sfârşitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depăşeşte suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacţiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât şi cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor. Veniturile provin şi din Spania şi din Germania şi din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care ţin de persoana clientului meu pe teritoriul României”, a spus avocatul lui Alex Bodi.

Activitatea lui Alex Bodi, legală?

Mai mult, el susține că activitatea fetelor care sunt implicate în dosar era complet legală, pentru că în Germania prostituția nu este considerată infracțiune.

„Un lucru pe care puţină lume îl cunoaşte şi este momentul să îl spunem direct, este următorul. Încă din anul 2018, autorităţile federale germane care au cooperat cu autorităţile române au atras atenţia anchetatorilor români următoarele: prostituţia în Germania este o instituţie legală ca meserie. Fetele care fac obiectul dosarului, cel puţin în ce-l priveşte pe Bodi Alexandru au documente legale pentru practicarea acestei meserii, înregistrate fiscal”, a declarat avocatul afaceristului.

Alex Bodi, momente de cumpănă. Cum și-a pierdut toată averea

Anul 2012 a fost cel mai greu din viața lui Alex Bodi, el fiind păcălit de partenerul cu care făcea afaceri. Astfel, el a ajuns să piardă tot: de la avere, la soție.

 „Am avut o experiență foarte proastă de viață, ca să spun așa. Bine, în urma unei afaceri pe care am făcut-o cu un spaniol cu niște aur. Afacerea asta nu are legătură cu cea actuală. Sunt persoane total diferite, doar s-a întâmplat ca și atunci să fie vorba de aur. Atunci am fost înșelat și am pierdut foarte mulți bani și a fost puțin greu. Nu pot să spun că aveam un partener, că nu era ceva oficial, luam aur de la el în cantități mici la început.  Când am luat mai mult mi-a făcut acte, dar erau falsificate. Și aurul nu era aur”, a povestit Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: