Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și milionarul turc, din ce în ce mai apropiați. Ce a declarat fosta iubită a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și milionarul turc, din ce în ce mai apropiați. Ce a declarat fosta iubită a lui Alex Bodi

GALERIE FOTO (6) Bianca Drăgușanu și milionarul turc

Bianca Drăgușanu și milionarul turc, din ce în ce mai apropiați. De câteva săptămâni se zvonește că Bianca Drăgușanu și Cengiz Şıklaroğlu ar forma un cuplu, cu toate că blondina a spus de multe ori că între ei doi este doar o relație de prietenie. Ei bine, atât Bianca, cât și milionarul au vorbit deschis despre relația lor.

Bianca Drăgușanu și milionarul turc, din ce în ce mai apropiați. Ce a declarat fosta iubită a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și milionarul turc din ce în ce mai apropiați. Se pare că Bianca Drăgușanu nu prea a suferit după despărțirea de fostul iubit, Alex Bodi, care în cele din urmă se află închis pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxentism și șantaj. De câteva zile au apărut informații în presă conform cărora, Bianca ar avea o relația cu Cengiz Şıklaroğlu, milionarul turc cu care aceasta a mai fost surprinsă de câteva ori. În ultima vreme, Bianca Drăgușanu și milionarul turc, sunt din ce în ce mai apropiați. Blondina ar fi fugit în brațele turcului, după ce Alex Bodi a bătut-o, iar atunci Bianca a spus că între ei este doar o relație de prietenie, dar se pare că Bianca și turcul sunt din ce în ce mai apropiați.

Astfel, fosta prezentatoare tv și Cengiz au vorbit pentru prima oară, despre relația lor. Cei doi au oferit un interviu pentru Antena Stars, unde au vorbit despre relația lor și despre ce se întâmplă cu adevărat între ei. Mai mult, interviul a avut loc chiar în casa turcului milionar. Înainte de a vorbi despre relația lor, reporterii au filmat casa luxoasă a turcului milionar. Însă Cengiz a surprins pe toată lumea când a spus că, de fapt, este casa Biancăi Drăgușanu.„În primul rând vă mulţumesc pentru că aţi venit. Sunt un om normal. Sunt cerchez, nu sunt turc, dar am venit în turcia. Sunt un om de afaceri. Dar noi avem reguli. În ceea ce priveşte viaţa mea, da, toată lumea spune că este viaţă de gangster. Dar nu este viaţa unui gangster! Este viaţa unui bărbat adevărat”, a spus pentru început Cengiz Şıklaroğlu.

Întrebat direct despre relația dintre el și Bianca, acesta a spus că este o întrebare grea, iar în acel moment, blondina i-a spus să le spună adevărul. În continuare, Cengiz a descris-o pe Bianca ca fiind o femeie puternică și periculoasă, susținând că aceasta este diferită de alte femei cu care a intercaționat până acum. „Bianca este diferită. Bianca este o româncă periculoasă”, a continuat Cengiz Şıklaroğlu. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu l-a caracterizat pe Cengiz Şıklaroğlu ca fiind un bărbat politicos , calm și diferit față de alți bărbați. Așadar, referitor la faptul dacă cei doi formează un cuplu, nici Bianca, nici turcul milionar nu au fat un răspuns concret.

Cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc. Aceasta este cunoscută atât pentru relațiile sale amoroase cu diferiți bărbați cunoscuți, dar și pentru intervențiile sale estetice. Bianca a apărut pe micile ecrane încă de pe vremea când era o copilă. Mulți dintre telespectatori și-a amintesc de la emisiunea „Din Dragoste”, când a venit să se împace cu iubitul ei de la acea vreme, Mihai Mătușoiu. După ce relația cu acesta a fost un eșec, fosta prezentatoare s-a iubit cu afaceristul Coco Păun. Nici relația celor doi nu a durat mult, iar Bia s-a refugiat în brațele lui Cătălin Botezatu, cel care a reușit să o „educe”. Ulterior, blondina l-a părăsit pe creatorul de modă pentru Adi Cristea, escapada lor la Paris în timp ce Bianca avea o relație cu Victor Slav a devenit celebră.

În cele din urmă, amantlâncul s-a sfârșit, iar Bianca s-a întors în brațele lui Victor, cel cu care are și o fetiță. La câteva luni după ce s-au căsătorit, Victor și Bianca au divorțat, după care au mai încercat să-și mai dea o șansă. Povestea lor de iubire nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit definitiv. Ultimul soț și iubit a fost Alex Bodi, cel cu care a avut o relație plină de năbădăi, cu certuri, bătăi și împăcări. În prezent, se pare că Drăgușanca încearcă să treacă peste calvarul trăit alături de Bodi, alături de turcul milionar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: