Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu! Ce i-a transmis aceasta fostului milionar

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu! Ce i-a transmis aceasta fostului milionar

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu

În urmă cu puțin timp, Irinel Columbeanu a luat-o la roast pe Bianca Drăgușanu la iUmor, iar acum, bondina îl atacă pe fostul milionar cu mesaje subliminale. 

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu

Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de socializare câteva mesaje care l-ar viza pe fostul milionar Irinel Columbeanu. Blondina nu a trecut peste remarcile făcute de afacerist la emisiunea ”iUmor” de acum o săptămână, unde acesta ai fi ironizat-o pe fosta iubită a lui Alex Bodi.

În postările ei, Bianca Drăgușanu și-ar fi dat cu părerea despre averea pe care ar fi pierdut-o fostul milionar, iar fanii au reacționat imediat la aceste mesaje. Aceasta a postat o fotografie cu un tigru, iar mesajul care a însoțit-o a fost: Mai periculos decât omul tău e omul care se preface că e bun”. Dar asta nu e tot, pentru că vedeta a mai postat o fotografie la care a pus descrierea: ”Karma”.

Interpretările fanilor nu au ezitat să apară. Aceștia s-au gândit imediat că blondina îl atacă pe Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani care a pierdut o avere de 90 de milioane de euro, scrie wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu a luat-o la roast pe Bianca Drăgușanu

Irinel Columbeanu a fost invitat la emisiunea ”iUmor” de la Antena 1, unde pe lângă multe glume subtile și autoironie, acesta a luat-o la roast pe Bianca Drăgușanu.

Irinel Columbeanu a pășit în platoul emisiunii  “iUmor” în aplauzele spectatorilor, dar și ale juraților, care au fost uimiți să-l vadă! Și asta pentru că nu se așteptau la o asemenea surpriză. După ce a ridicat cupa de șampanie care se afla pe pupitrul de pe scenă, fostul milionar și-a început numărul spumos. Încă de la începutul roast-ului, el a făcut o glumă simpatică despre fosta prezentatoare de la Kanal D, Bianca Drăgușanu.

“Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee”, a spus afaceristul în cadrul show-ului.

Bianca Drăgușanu a fost mereu atacată de oamenii din jurul ei. Criticată pentru intervențiile estetice pe care le are și pentru felul cum a ales să-și trăiască viața, aceasta a vrut să le transmită un mesaj persoanelor care comentează prea multe despre viața ei.

“Sunt magie și putere, sunt aici să trăiesc, să râd, să iubesc, să celebrez, să mă dezvolt și să contribui. Eu sunt magie și putere, iar în această amintire, eu sunt liberă!”, este mesajul Biancăi Drăgușanu.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: