Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu are datorii și la cimitir. Cum arată cimitirul tatălui său

Irinel Columbeanu are datorii și la cimitir. Cum arată cimitirul tatălui său

Irinel Columbeanu o duce din ce în ce mai rău. Omul de afaceri a ajuns într-o stare gravă și din punct de vedere financiar. Fostul milionar are datorii peste datorii. 

 

Cum a ajuns să arate mormântul tatălui

Milionarul din Izvorani are datorii și la cimitir. Irinel Columbeanu nu a mai achitat ncii măcar impozitul pentru locul de veci al părinților săi. Astfel, mormintele părinților săi au ajuns să arate deplorabil.

Irinel Columbeanu stă din ce în ec mai prost din punct de vedere financiar. Milionarul a renunțat să se mai gândească că va mai duce vreodată viața luxoasă pe care o avea pe vremuri.Fostul milionar este dator vândut. Columbeanu trăiește într-un apartament cu două camere din Colentina și conduce o mașină veche, de doar câteva mii de euro.

Irinel Columbeanu nu a mai plătir nici impoztul pe locul de veci al părinților, potrivit informațiilor playtech.ro. Acesta a cumulat o datorie de 117 lei. Suma este una modestă, însă, având în vedere situția fostului milionar din acest moment, îi este destul de greu să o achite.

”N-am mai văzut pe cineva aici (la mormânt n.r.) de nu mai știu când. El (Ion Columbeanu n.r.) a fost un om foarte bun. Când trăia, mă ruga să am grijă de mormântul soției lui și îmi mai dădea câte ceva” a spus îngrijitorul cimitirului, pentru playtech.ro.

Irinel Columbeanu a uitat de petrecerile scumpe pe care le organiza în trecut. Celebrul om de afaceri nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. La petreceri curgeau râuri de șampanie ARMAND DE BRIGNAC  și era înconjurat de mașini una și una, în frunte cu Bentley-ul de 240.000 de euro.

Însă, acum conduce un Mercedes vechi de 20 de ani. Irinel Columbeanu înfruntă însă cu demnitate situația delicată.

Irinel Columbeanu a pierdut averea, însă,a rămas cu iubita lui, Oana. Femeia nu îl părăsește nici acum, în cele mai dificile perioade.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: