Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu, moment de senzație pe scena iUmor. Fostul afacerist i-a surprins pe cei trei jurați

Irinel Columbeanu, moment de senzație pe scena iUmor. Fostul afacerist i-a surprins pe cei trei jurați

Irinel Columbeanu, moment de senzație pe scena iUmor

Irinel Columbeanu, moment de senzație pe scena iUmor. Fostul afacerist a participat în ediția de weekend a emisiunii și i-a lăsat mască pe cei trei jurați cu glumele pe tema situației sale financiare actuală. Fostul soț al Monicăi Columbeanu i-a surprins într-un mod plăcut pe Bendeac, Delia și Cheloo.

Irinel Columbeanu, moment de senzație pe scena iUmor. Fostul afacerist i-a surprins pe cei trei jurați

Irinel Columbeanu a apărut în ediția de weekend a emisiunii iUmor, impresionându-i pe cei trei jurați. Fostul afacerist a vorbit fără emoție despre situația sa financiară, făcând glume la adresa sa, spre surprinderea juraților, care nu se așteptau să se prezinte în fața lor.“Sunt Irinel Columbeanu și mă puteți recunoaște după Bentley. Adică sunt eu, omul fără Bentley. Ciudată e viața asta, te pune în cele mai interesante poziții. Bianca Drăgușanu ar putea să confirme această idee. Au fost aici nume importante… ca: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Șerban Pavlu. Asta m-a speriat. Ce să caut eu aici? Dar, am văzut-o și pe Maria Buză și m-am mai liniștit un pic”, a spus afaceristul în cadrul show-ului de la Antena 1.

Fostul milionar și-a continuat pledoaria: „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!”, a fost introducerea lui Irinel Columbeanu,care a stârnit hohote de râs în sală. Ei bine, fostul milionar nu s-a oprit aici, acesta a continuat să vorbească despre viața sa actuală, după ce a rămas fără bani în conturi. „În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii”, a mai spus Irinel Columbeanu.

De asemenea, Columbeanu nu s-a oprit aici. Fostul soț al Monicăi Gabor a spus clar și răspicat, în fața celor trei jurați de la iUmor că i-au plăcut femeile și viața. „N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Când eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a mai spus Columbeanu. La un moment dat, Bendeac, Delia și Cheloo nu au mai putut râde de acest moment, pentru că li s-a părut o poveste mai mult tristă decât haioasă. După ce numărul său s-a terminat Delia a făcut o declarație emoționantă despre Irinel Columbeanu. ”Pentru mine a fost un moment trist, pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită”, a spus Delia.

Irinel Columbeanu a rămas fără bani

În urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați români, având numeroase afaceri. De asemenea, acesta este renumit și pentru viața sa amoroasă, care nu a fost deloc una simplă. De-a lungul anilor, acesta a avut mai mult relații cu diferite tinere, pe care le-a ajutat să-și facă o carieră în showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Anna Lesko,Gabriela Botezat și Monica Gabor, cu care are o fiică. După ce a rămas fără avere, Irinel Columbeanu locuiește într-un apartamentul cu două camere, de la marginea Capitalei. Astfel, acesta a rămas și fără mașinile de lux și fără vila de la Izvorani, unde obișnuia să organizeze petreceri de tot felul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini