Redactia.ro
Home » Știri » Monica Gabor, o mamă foarte severă! Ce interdicţii are Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu

Monica Gabor, o mamă foarte severă! Ce interdicţii are Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu si Monica Columbeanu

Fiica lui Monica Gabor și a lui Irinel Colmbeanu este plecată deja de doi ani în America, la mama sa. Dar, se pare că aceasta este o mamă destul de severă. Iată ce nu are voie să facă Irinuca Columbeanu.

Monica Gabor, mamă severă? Ce îi interzice fiicei sale

Sunt deja doi ani de când Irinuca, fiica pe care Irinel Columbeanu a avut-o cu Monica Gabor, s-a mutat din România în Statele Unite, unde locuiește cu mama ei. Tatăl ei trece printr-o perioadă financiară foarte grea, după ce a pierdut toată averea și a afost nevoit să se mute din vila de la Izvorani într-un apartament cu două camere.

Totuși, se pare că partea finnaciară în ceea ce o privește pe Irinuca a fost acoperită tot de Monica Gabor, încă de acum câţiva ani, pentru că Irinel Colmbeanu nu îşi mai permitea nici măcar să îi plătească şcoala.

“ Monica a plătit timp de multi ani școala fiicei sale. Nu a mai plătit-o Irinel de prin 2013. Păi cu ce bani? Că el a ajuns la sapă de lemn demult. Monica a avut grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Și școala, și meditații și șofer. De totul s-a ocupat ea”, povestea un apropiat.

Monica Gabor a povestit că fiica ei a venit o dată în vizită, iar apoi și-a dorit să rămână acolo, pentru că are și un frate, adică pe fiul lui Mr. Pink. Totuși, timp de mai bine de un an, Irinuca nu a avut voie să posteze pe rețelele de socializare.

“Aici se simte acasă acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că  vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate, iar lui Pink îi spune daddy ea este foarte ataşată de Pink. Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, a spus mama Irinucăi.

Monica Gabor, declarații despre viața cu fiica ei

După ce Irinuca a rămas cu tatăl ei, Monica Gabor a intrat în depresie. Acum, totul este mai bine decât înainte.

„Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte”, a declarat, la vremea respectivă Monica Gabor.

Acasă, Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale și lăcrimează când se gândește la ea.

„Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai recunoscut fostul afacerist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: