Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu încă îl iubește pe Cătălin Botezatu. Cum s-a dat de gol

Bianca Drăgușanu încă îl iubește pe Cătălin Botezatu. Cum s-a dat de gol

GALERIE FOTO (3)

În urmă cu mulți ani, s-au iubit cu mult patos, dar dragostea dintre ei pare că dăinuie și acum. Cel puțin, asta dă de înțeles Bianca Drăgușanu, printr-un mesaj de ziua fostului său partener, designerul Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu încă îl mai iubește pe Cătălin Botezatu

Acum mulți ani, țineau primele pagini ale ziarelor cu iubirea lor tumultoasă. Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea mondenă. Deși relația lor nu a durat, blondina încă îl mai iubește pe designer. I-a mărturisit asta printr-un mesaj de ziua lui de naștere, informează spynews.ro

Pe contul de Instagram, Bianca Drăgușanu i-a scris fostului ei iubit: „Happy birthday King of f@#$%^g everything 👑❤️ Love u forever! (în traducere: La mulți ani, rege al tuturor! Te iubesc pentru totdeauna”, în contextul în care Cătălin Botezatu a împlinit, joi, 54 de ani.

Încă mai suferă Bianca Drăgușanu după Cătălin Botezatu?

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație interesantă într-unul dintre interviurile sale. Ea preciza, la un moment dat, că ar trebui să-i ceară iertare lui Cătălin Botezatu pentru modul cum s-a comportat în relația cu el. Mai exact, ea considera o datorie morală gestul de a-și cere iertare.

”Cu cât îţi merge mai rău, cu atât oamenii te atacă mai rău. (…) Nu simt nevoia să mă justific. Daca trebuie sa cer iertare cuiva, acela este Cătălin. Am o datorie morală faţă de el pentru comportamentul pe care l-am avut şi pentru că nu am fost destul de ascultătoare?”, spunea blondina în urmă cu câțiva ani.

După ce s-a despărțit de Cătălin Botezatu, Bianca Drăgușanu nu a avut prea mult noroc în dragoste. Relațiile ei s-au terminat, ultima fiind cea de Alex Bodi, acum aflat în arest, acuzat fiind de proxenetism, constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane și șantaj. Motivul rupturii relației lor ar fi Daria Radionova, care acum locuiește într-una dintre vilele luxoase ale lui Alex Bodi.

Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși OK din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”,a mărturisit Bianca jurnaliștilor, întrebată fiind despre arestul lui Alex Bodi.

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, în urmă cu șapte ani, Cătălin Botezatu nu a mai apărut în public cu o altă femeie. Într-un interviu, el a explicat faptul că se regăsește mai bine în singurătate și că timpul nu îi mai permite să aibă o relație. Femeia din viața lui ar trebui să-l înțeleagă profesional.

Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional. Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă.”, a spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: