Redactia.ro
Home » Monden » O familie modernă!Ce spune Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav

O familie modernă!Ce spune Bianca Drăgușanu despre iubita lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav pare că au îngropat securea războiului, în urma divorțului. Bianca Drăgușanu acceptă ideea că acesta și-a refăcut viața și că altă femeie i-a luat locul în inima fostului prezentator meteo.

Ce crede Bianca Drăgușanu, despre iubita lui Victor Slav

Bianca Drăgușanu este o femeie asumată. Cel puțin, așa dă de înțeles atunci când își exprimă părerea despre iubita fostului ei soț, cu care are un copil, pe Sofia. Bianca Drăgușanu a declarat, de curând, că nu ar deranja-o ca Victor Slav să vină cu noua lui parteneră de viață, la o masă în familie, informează spynews.

”Bineînțeles că este și Victor este invitat la masa de 1 Decembrie, a fost mereu invitat, este parte din familie. Poate să vină cu cine dorește el, cu iubita sa, la noi nu sunt probleme de genul. Noi suntem în relații ok, Sofia este cea mai importantă și totul se întâmplă civilizat, nu avem remușcări, absolut nimic. Acum, să vedem cum stăm cu timpul.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru fanatik.ro.

Victor Slav are o nouă relație de un an și patru luni cu o blondă pe nume Ela. El este mulțumit de relația pe care o are împreună cu aceasta. Prezentatorul TV se simte iubit și oferă la rândul său iubire.

”Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Sunt într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a declarat Victor Slav în cadrul unei emisiuni TV.

Ela, iubita lui Victor Slav

Mulți au sperat că Victor Slav și Bianca Drăgușanu se vor împăca. Dar nu a fost așa. Cei doi au încheiat divorțul la notar.

”Am fost la notar, amandoi, ca doi oameni civilizati. In astea 30 de zile o sa fac ce o sa cred de cuviinta, eu am facut ce am spus ca o sa fac. Nu m-a influentat nimeni, am facut ce am crezut eu ca trebuie sa fac. Nu a fost o facatura, iar de aici trageti voi concluzia daca ne mai iubim sau nu. Stiu ca sperati toti sa ne impacam, asteptati cu flori”, a declarat primul soț al blondinei în urmă cu ceva timp.

După despărțirea de Victor Slav, Bianca Drăgușanu a fost împreună miliardarul britanic Tristan Tate și afaceristul din Mediaș, Alex Bodi. Cu cel din urmă a fost căsătorită, s-au împăcat fără să se mai căsătorească și, în final s-au redespărțit. La mijocul decizie finale de a pune punct relației lor, ar fi Daria Radionova, o moldoveancă care ar fi îndeplinit rolul de amantă pentru Alex Bodi.

Alex Bodi a fost arestat, între timp, pentru trafic de persoane, șantaj, proxenetism și constiuirea unui grup infracțional. Avocatul său neagă acuzațiile și spune că nu ar avea cazier în Germania.

”Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.”, a precizat avocatul omului de afaceri.

Mai mult, avocatul susține că Alex Bodi nu este vinovat de proxenetism , șantaj, trafic de personae și constituire a unui grup infracțional.

”Apar trei persoane în dosar, trei fete, audiate fără prezența avocaților. O fată nu se cunoaște, nu a putut fi auzită de avocați.În 2018 Bodi Alexandru avea surse de venit licit pe teritoriul german, atât de mari, încât nu putea reprezenta pentru el interes de a obține bani de la o fată care practica prostituția”, a mai declarat avocatul Dancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: