Redactia.ro
Home » Știri » Daria Radionova o atacă din nou pe Bianca Drăgușanu: „Continuă să-ți cumperi singură buchete de flori”

Daria Radionova o atacă din nou pe Bianca Drăgușanu: „Continuă să-ți cumperi singură buchete de flori”

GALERIE FOTO (3)

Războiul dintre Daria Radionova și Bianca Drăgușanu este departe de a se fi terminat. În timp ce Alex Bodi este în spatele gratiilor, cele două femei din viața lui se atacă constant.

 

”Acest creier tâmpit nu se poate împăca!”

Bianca Drăgușanu primește, în ultimele zile, multe buchete de flori, care ar fi de la un bărbat misterios din viața blondinei. Însă, nu toți s-au lăsat păcăliți de acest lucru. Noua iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova, este de părere că Bianca își cumpără singură florile. Daria a avut o replică acidă la ultimele postări ale blondinei, după ce Bianca ar fi acuzat-o în repetate rânduri fără să aibă un motiv.

Motivul din spatele conflictului ar fi chiar mesajul postat de Daria la InstaStory. Vizibil nervoasă și afectată, Daria a reacționat.  „Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a scris aceasta în finalul unei postări detaliate.

,,Doamne ferește, se vede că pe cineva așa de tare o deranjează faptul că mă aflu în România că tocmai nu se poate liniști. Acest creier tâmpit nu se poate împăca cu faptul că eu le-am realizat pe toate care le am cu propriile puteri și fără ajutorul cuiva…”, a fost o parte din mesajul rusoaicei.

Daria Radionova a ținut să sublinieze faptul că ea nu îi acordă importanță blondinei și că Bianca este cea care o atacă constant. „Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis, nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a mai spus noua iubită a lui Alex Bodi.

Răspunsul rusoaicei vine după ce Bianca Drăgușanu a lansat numeroase atacuri la adresa ei. Însă, atacurile au fost de ambele părți.

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu, cu ecva timp în urmă.

Bianca Drăgușanu a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre  ”amante” și ”cârtițe”, care continuă să o atace și să se ia de ea fără vreun motiv. Astfel,  blondina nu a stat pe gânduri și a postat un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

”Eu sunt un om foarte corect și foarte asumat. Sunt asumată cu toate deciziile pe care le iau în viața mea și datorită faptului că Dumnezeu mă iubește foarte mult, de foarte mulți ani, stau așa pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu. Adevărul despre trei persoane de sex feminin. Stau să analizez foarte bine ecuația, pentru că dacă încep să vorbesc (…) Ele fiind niște nimeni, cu toatele trei. Este posibil să le fac un bine, dar este posibil să fac și un rău dacă zic adevărul’‘, a  fost mesajul blondinei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: