Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova, prima reacție după conferința avocatului lui Bodi. Ce a postat pe Instagram

Daria Radionova, prima reacție după conferința avocatului lui Bodi. Ce a postat pe Instagram

Daria Radionova, noua iubită a lui Alex Bodi, a avut o primă reacție pe rețelele de socializare după ce avocatul fostului soț al Biancăi Drăgușanu a ținut o conferință de presă în cursul zilei de astăzi. Daria a postat pe Instagram un mesaj precum o declarație de dragoste.

Ce a postat Daria Radionova pe Instagram

Daria Radionova a postat pe Instagram un mesaj de dragoste la adresa lui Alex Bodi, după ce avocatul acestuia a susținut o conferință de presă, în cursul zilei de astăzi. La un Instastory, Daria a atașat un text despre iubire în limba engleză, informează wowbiz.ro

”Așteptarea este un semn al dragostei adevărate. Oricine poate spune Te iubesc, dar nu oricine poate aștepta și dovedi acest lucru.”, a spus Daria Radionova printr-o postare pe Instagram.

Ce a declarat avocatul lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi a spus într-o conferință de presă că acesta nu are cazier judiciar în Germania, așa cum s-a speculat.

”Nu are cazier judiciar în Germania. Nu a existat nicio supraveghere oficială care să privească deplasarea în altă localitate. Nu există date care să susțină această afirmație a procurorilor în referatul de urmărire penală. Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019 după impozitare pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus depășește suma de 7 milioane de euro! Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării, cât și cele actuale, au fost depuse la dosarul de verificare al judecătorilor.”, a precizat avocatul omului de afaceri.

Mai mult, avocatul îi susține nevinovăția în ceea ce privește acuzațiiel de proxenetism, șantaj, trafic de personae și constituire a unui grup infracțional.

”Apar trei persoane în dosar, trei fete, audiate fără prezența avocaților. O fată nu se cunoaște, nu a putut fi auzită de avocați.În 2018 Bodi Alexandru avea surse de venit licit pe teritoriul german, atât de mari, încât nu putea reprezenta pentru el interes de a obține bani de la o fată care practica prostituția”, a mai declarat Dancu.

În ceea ce privește declarațiile uneia dintre victimele grupului lui Alex Bodi, avocatul a spus că persoana nu a fost identificată.

”Referitor la fapta de șantaj, persoana vătămată nu a fost identificată, nu a fost audiată, autoritățile nu au cunoștință unde locuiește presupusa persoană șantajată. Autoritățile germane au colaborat încă din 2016 cu autoritățile române în acest dosar. Datele germane dar și cele ale Europol nu confirmă cele susținute despre Alexandru Bodi”, a mai spus avocatul.

De altfel, acesta neagă și legătura lui Alex Bodi cu prostituția și a spus că între acesta și Bianca Drăgușanu nu există o relație conflictuală.

”Opinia publică trebuie să știe clar că nu a existat vreodată sau că există acum o relație rece, conflictuală, tensionată între Bodi Alexandru și fosta sa soție. Ea a dat o declarație. Apar trei persoane în dosar, trei fete, audiate fără prezența avocaților. O fată nu se cunoaște, nu a putut fi auzită de avocați. În 2018 Bodi Alexandru avea surse de venit licit pe teritoriul german, atât de mari, încât nu putea reprezenta pentru el interes de a obține bani de la o fată care practica prostituția”, a mai declarat Dancu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: