Redactia.ro
Home » Monden » Daria Radionova și-a pierdut „sponsorul” din cauza lui Alex Bodi. Cine era bărbatul care o întreținea

Daria Radionova și-a pierdut „sponsorul” din cauza lui Alex Bodi. Cine era bărbatul care o întreținea

Daria Radionova, noua iubită a  lui Alex Bodi, pare că este o femeie indepedentă financiar, dar lucrurile stau total diferit. Ea ar fi fost și amanta unui milionar indian, care are acasă șase copii. Acesta ar fi ajutat-o să își deschidă un magazin de haine, în Londra, dar și un salon de masaj. După despărțire, indianul i-ar fi pus sechestru pe tot ce i-a dăruit.

Daria Radionova a jucat la două capete

Daria Radionova și-a făcut de cap în Londra. Noi detalii au ieșit la iveală din viața ei. Se pare că nu ar fi femeia independentă financiar în care pozează. Noua iubită a lui Alex Bodi ar fi fost și iubita unui milionar indian care ar fi sprijinit-o cu bani pentru a-și deschide în capitala Marii Britanii un magazin de haine și un salom de masaj. Dar…după ce a aflat că s-a dus în brațele lui Alex Bodi, bărbatul i-ar fi pus sechestru pe tot ce i-a dăruit.

Se zvonește chiar că ar fi avut relația cu milionarul indian, în timp ce era și cu Alex Bodi. Milionarul indian este tată a șase copii și este căsătorit. Cât timp au fost împreună, bărbatul a răsfățat-o cu genți scumpe, haine de firmă, dar îi plătea și chiria unei vile de lux, unde șatena locuia. Vila se află într-un cartier scump din Londra, iar milionarul îi dădea lunar Dariei, peste 6.000 de lire sterline, informează wowbiz.ro.

Daria Radionova nu vrea să se întoarcă în Londra

Chiar dacă ducea o viață fără griji la Londra, Daria Radionova nu ar vrea să se reîntoarcă în Capitala Marii Britanii. Ea nu ar mai avea atât de multe finanțe și ar fi început să își vândă din gențile sale scumpe. În timp ce Alex Bodi se află în arest, pentru proxenetism, trafic de persoane și șantaj, Daria Radionova locuiește într-una din vilele sale de lux și pare că nu ar vrea să părăsească prea curând locuința. Prietenii lui Alex Bodi ar fi sfătuit-o să plece din Mediaș, dar ea crede că Alex Bodi va ieși din închisoare și se va întoarce tot în brațele sale.

Alex Bodi, arestat pentru trafic de persoane, proxenetims și șantaj

Alex Bodi este cunoscut în lumea mondenă drept fostul partener al Biancăi Drăgușanu, dar și om de afaceri. Afacerile sale au ieșit la iveală odată ce procurorii DIICOT au aflat că el face parte dintr-un infracțional, de 18 indivizi, care abordau fete din mediul online și le cucereau prin metoda Lover Boy.

Infractorii duceau fetele în cluburile din țări europene precum: Marea Britanie, Italia, Cehia, Germania. Acolo, multe dintre ele minore, erau forțate să se prostitueze și să obțină de la cei cu care întrețineau relații intime sume mari de bani. Cine se opunea regulilor și nu aducea suma de bani impusă, trecea prin chinuri groaznice. Dacă nu respectau ordinele, fetele erau crunt chinuite: bătute până la leșin, violate, amenințate cu moarte și filmate în timp ce erau batjocorite.

Una dintre victime a povestit anchetatorilor că a fost legată de un pat de fier și arsă cu o țigară. Mai mult, a fost violată de trei indivizi, în timp ce alții priveau și filmau ororile. Totodată, era bătută cu o curea până leșina. De pe urma fetelor, infractorii și-au cumpărat case scumpe, mașini de lux, castele și hoteluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: