Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Alex Bodi, la polul opus față de fratele milionar. Ce a ajuns să facă Sonia pentru bani

Sora lui Alex Bodi, la polul opus față de fratele milionar. Ce a ajuns să facă Sonia pentru bani

Care este averea lui Alex Bodi

Alex Bodi are o soră pe nume Sonia și care nu este milionară asemeni lui. Sonia locuiește în Spania cu fetița ei și este o mamă văduvă. Aici locuiesc și părinții afaceristului. 

Sora lui Alex Bodi

Mulți îl știu pe Alex Bodi drept un tip milionar, însă puțini știu că acesta are o soră pe nume Sonia. Ea locuiește lângă Madrid, în Alcala de Henares și are o fetiță. Destinul ei nu a fost unul prea fericit, anul trecut i-a murit soțul și a rămas o mamă singură. Sonia duce un trai decent, potrivit cancan.ro

Sonia, sora lui Alex Bodi, este casieră la măcelăria Prados de Avila. În Alcala de Henares locuiesc și părinții milionarului care acum este în arest. De un an, Sonia este  văduvă după ce în 2019 soțul său spaniol a decedat. Și Alex Bodi a participat atunci la înmormântare. Alex Bodi are o relație apropiată cu sora lui  și o susține. Mai mult, afaceristul i-a botezat și fetița surorii sale.

Averea lui Alex Bodi

Alex Bodi are o avere colosală pe lângă sora sa. După ce procurorii au descoperit că Alex Bodi face parte dintr-un grup infracțional care forța fete să se prostitueze și chiar le vindea în țările europene, averea lui este sub analiza acestora. Asta pentru a se vedea din ce bani a reușit omul de afaceri să obțină vile luxoase, mașini scumpe, un castel și un cinematograf, dar chiar și un hotel.

Alex Bodi a acumulat o avere impresionantă, înainte de a fi săltat de procurorii DIICOT. Afaceristul a făcut câteva investiții de milioane, pe care procurorii le inventariază, pentru a se vedea din ce bani Alex Bodi și-a cumpărat astfel de bunuri. Asta pentru că acesta este arestat pentru proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

Cancan.ro precizează că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cumpărat hotelul Central din Mediaș, dar și cinematograful din Mediaș. Pe lista investițiilor recente se află și…un castel din Sighișoara, pe care Alex Bodi l-ar fi cumpărat cu șeful lui, Joseph.Mai mult, Alex Bodi are și o colecție de-a dreptul impresionantă, de mașini de lux, modele foarte rare și care sunt extrem de scumpe.

Fostul soț al Biancăi și-a cumpărat recent, un autoturism de teren Lamborghini Urus. Asta în condițiile în care deține un Lamborghini Aventador SV, unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.Pe lângă colecția auto, sunt zvonuri cum că afaceristul și-a achiziționat mai multe vile, la Mediaș și județul Ilfov. Și, mai mult, sunt zvonuri cum că ar deține o casă și la Monte Carlo, care a costat două milioane de euro.

Având în vedere faptul că procurorii DIICOT au descoperit grupul infracțional, format din 18 persoane, din care făcea parte și Alex Bodi, aceștia inventariază averea atât a afaceristului, dar și a celorlalți membri. Au decurs la agest gest deoarece li se aduc acuzații de trafic de persone, proxenetism și șantaj.

Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este în pericol, deoarece ar putea să rămână fără lucrurile trecute pe numele său dacă se va dovedi că au fos achiziționate cu bani din infracțiuni. Asta pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime, multe dintre ele minore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: