Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi șochează din nou! Ce a făcut cu inelul de logodnă al Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi șochează din nou! Ce a făcut cu inelul de logodnă al Biancăi Drăgușanu

Noi detalii ies la iveală despre Alex Bodi după ce a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Sunt informații potrivit cărora a cerut-o în căsătorie pe noua lui iubită, Daria Radionova, cu un inel cu care a cerut-o de soție și pe Bianca Drăgușanu, pentru a doua oară.

Alex Bodi a refolosit inelul de căsătorie și pentru noua iubită

Detalii interesante ies la iveală după ce Alex Bodi a fost săltat de procurorii DIICOT și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Potrivit cancan.ro, omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova cu inelul de la a doua cerere în căsătorie a Biancăi Drăgușanu și pe care blondina l-a refuzat.

Scurt rezumat al gestului lui Bodi

Conform surse menționate anterior, după ce au divorțat la notariat, în primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu i-a înapoiat lui Bodi inelul de căsătorie în valoare de zece mii de euro. Timpul a trecut, cei doi s-au reîmpăcat, iar Bodi a cerut-o iar pe Bianca în căsătorie cu un alt inel, dar la fel de prețios. Însă, Bianca l-a refuzat, dar au rămas până de curând împreună.

Ce a spus Alex Bodi despre Daria Radionova, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Mesaj uimitor - IMPACT

În urma mai multor episoade de violență, dar și infidelității lui Alex Bodi, cei doi s-au despărțit, dar Bodi…a păstrat inelul. Astfel, cu doar câteva zile înainte de a fi ridicat chiar din vila luxoasă de mascați, Alex Bodi a cerut-o de soție pe noua sa iubită, cu același inel.

Sursa: Cancan.ro

Alex Bodi este arestat

Viața lui Alex Bodi nu este presărată cu fericire în ultima vreme. Mascații au descins în vila sa luxoasă și l-au dus la audieri, acuzat fiind ca făcând parte dintr-un grup infracțional, dar și de proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Procurorii DIICOT au făcut atunci descinderi la nivel național.

”În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua de miercuri.

Este vorba despre 18 persoane care acționau în mediul online. Ele abordau fete de pe internet, prin metoda LoverBoy, care se ocupau cu prostituția. Ulterior, le obligau să se prostitueze în cluburi din Europa: Germania, Marea Britanie, Austria, Italia, Cehia.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).

Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării. Persoanele care le-au preluat au primit și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.

Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea nor corecții fizice. În acest caz, pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție”, potrivit DIICOT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: