Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi: „Psihopat”

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi: „Psihopat”

GALERIE FOTO (8) Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați

Bianca Drăgușanu a recunoscut, în cele din urmă, că a fost agresată de Alex Bodi. Mai exact, totul s-a întâmplat într-o convorbire telefonică dintre ea și fostul ei soț. După ce a discutat cu el, Bianca a  revenit cu o serie de Instastory-uri în care îl numește ”psihopat.”

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi

După lungi așteptări cu reacții pe această temă, Bianca Drăgușanu a recunoscut, în cele din urmă, că a fost bătută cu bestialitate, pe tot parcursul relației cu Alex Bodi. Ea i-a reproșat acest lucru fostului ei partener, într-o conversație telefonică, în care el își manifesta gelozia față de o posibilă nouă relație a blondinei. După discuția cu Alex Bodi, Bianca a făcut o serie de Instastory-uri în care așa zis-ul om de afaceri era numit ”psihopat”.

Cum s-a întâmplat

Potrivit Spynews, Alex Bodi a sunat-o din penitenciar pe Bianca Drăgușanu, cuprins de gelozie, pentru a o întreba dacă are o relație cu Cengiz Şıklaroğlu, un celebru miliardar, așa cum se aude prin showbiz, în ultima vreme. Nu a fost ușor să dea de fosta lui soție, căci nu avea numărul ei lăsat în baza de date a Poliției. Așadar, Bodi a apelat la un prieten de-al lui să o contacteze pe Bianca Drăgușanu și să o dea pe speaker atunci când răspunde. Așa s-a și întâmplat, doar că Biancăi nu i-a convenit tragerea la răspundere a fostului ei partener și i-a dat un răspuns pe măsură. Pe lângă faptul că a negat că ar avea o legătură cu faimosul miliardar, Bianca i-a reamintit lui Alex Bodi că are o nouă iubită, Daria Radionova, dar i-a reproșat și că a fost violent cu ea, de-a lungul celor doi ani cât au fost împreună.

”Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.”, i-a spus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi la telefon.

Cengiz Şıklaroğlu - YouTube

Foto: Cengiz Şıklaroğlu, posibilul iubit al Biancăi Drăgușanu

De altfel, blondina i-a reamintit lui Alex Bodi nu doar de episoadele de violență, ci și de banii pe care i-a luat de la ea, dar și de inelul de pe degetul ei, pe care i l-a oferit Dariei Radionova.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a mai reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, fostul ei soț.

Bianca Drăgușanu l-a numit „psihopat” pe Alex Bodi

La câteva ore după ce a discutat la telefon cu Alex Bodi, Bianca a postat câteva Instastory-uri în care l-a numit ”psihopat”.

Sursa: Instagram

Traducerea Instastory-urilor este: ”Ceea ce am învățat despre oameni este…dacă o vor face o dată, o vor face de mai multe ori”/ ”Un sociopat va face orice pentru a câștiga orice”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: