Redactia.ro
Home » Monden » Ce a transmis Cengiz Șiklaroglu după ce Alex Bodi l-a amenințat din închisoare: „Să fie un bărbat adevărat”

Ce a transmis Cengiz Șiklaroglu după ce Alex Bodi l-a amenințat din închisoare: „Să fie un bărbat adevărat”

GALERIE FOTO (6)

Alex Bodi a rugat-o, din închisoare, în urmă cu puțin timp, pe Bianca Drăgușanu să îi transmită un mesaj milionarului turc Cengiz Şıklaroğlu. Bărbatul cu care Bianca Drăgușanu ar avea o relație nu a ezitat și i-a dat replica. 

 

Ce a transmis Cengiz Şıklaroğlu

Deși lucrurile păreau că s-au așezat pentru Bianca Drăgușanu și că apele s-au liniștit între cei doi bărbați din viața ei, lucrurile nu stau așa.

Cengiz Şıklaroğlu i-a dat replica lui Alex Bodi după mesajul tranșant pe care omul de afaceri i l-a transmis din spatele gratiile, prin intermediul blondinei.

Milionarul turc s-a arătat chiar amuzat de reacția lui Alex Bodi și i-a dat replica.

Totul este atât de amuzant. El vorbește de 100 de ori, eu vorbesc o dată. Poate că va învăța să fie un bărbat adevărat în închisoare. Pisicile devin lei în închisoare. Mi-e rușine de această poveste. Îmi pare rău că îi plictisesc pe oameni cu subiecte fără noimă, puerile. Nu sunt o persoană dornică să apară în reviste. Eu aștept să se elibereze”, a transmis milionarul turc.

Astfel, Cengiz Şıklaroğlu pare pregătit de o confruntare față în față cu Alex Bodi, atunci când acesta va fi eliberat.

 

Alex Bodi, criză de gelozie din spatele gratiilor

Alex Bodi primește lovitură după lovitură. Omul de afaceri a avut o criză de gelozie, dar nu față de actuala lui iubită, Daria Radionova, ci față de Bianca Drăgușanu, fosta soție.

Bodi a sunat-o din spatele gratiilor pe Bianca Drăgușanu și i-a transmis un mesaj, după ce a aflat că blondina este din ce în ce mai apropiată de milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. La urechile omului de afaceri au ajuns chiar și informațiile conform cărora Bianca ar fi plecat în Istanbul cu mai mulți prieteni pentru a se întâlni cu Cengiz Şıklaroğlu.

Astfel, Alex Bodi nu a ezitat să o tragă la răspundere.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, 

i-a spus Alex Bodi Biancăi, din spatele gratiilor.

Potrivit Spynews.ro, Bianca ar fi încercat în timpul conversației să îi clarifice lui Alex Bodi că nu are nicio legătură cu milionarul turc, ci, mai mult, acesta ar avea chiar și iubită. Bianca i-a mărturisit lui Alex Bodi că nu este interesată de Cengiz Şıklaroğlu.

Deși Daria Radionova este cea care îl așteaptă acasă pe controversatul om de afaceri, ba chiar a mers să îl și viziteze în închisoare, Bodi pare să se gândească tot la Bianca Drăgușanu. Bodi i-a reproșat blondinei că nu luptă pentru dragostea lor.

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, i-a mai spus Alex Bodi blondinei.

Pe această cale, Bodi a transmis și mesajul amenințător la adresa milionarului turc.

„Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Vorbeşte ca p… alea. E o p…., nu gangster. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel.”, i-a mai spsu Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: