Redactia.ro
Home » Știri » Claudia Pătrășcanu, apel disperat: ”Familia fostului soț mă amenință că mă va băga în pământ”

Claudia Pătrășcanu, apel disperat: ”Familia fostului soț mă amenință că mă va băga în pământ”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu trece prin clipe foarte grele. Ea a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare în care le spune oamenilor că familia fostului soț nu o lasă să-și vadă copiii și chiar o amenință că o vor băga în pământ.

Claudia Pătrășcanu, în război cu familia fostului soț

Artista Claudia Pătrășcanu este un într-un punct al vieții extrem de dificil. A făcut un apel pe pagina de facebook către cei care o cunosc, în care spune că familia fostului soț, Gabi Bădălău, fiului fostului politician Nicolae Bădălău, nu o lasă să își vadă copiii și chiar o amenință că o vor băga în pământ.

Cântăreața, care are doi copii cu Gabi Bădălău și care au rămas în grija tatălui, este disperată. A scris un mesaj în care anunță conflictul cu familia Bădălău pentru a-și putea vedea copiii. Ea spune că nu este lăsată să vorbească cu copiii și că îi aude doar cu ajutorul unor persoane diferite.

Ajung sa scriu acest mesaj cu gândul ca cineva v a înțelege ce trăiesc eu in aceste momente cu Fam Badalau, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie ma abuzează emotional, ma amenință ca îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor sa vorbească cu mine, tatăl lor ii lasă in grija familiei și tot timpul sunt nevoită sa iau legatura cu copiii mei sa i aud prin diferite persoane”, a scris Camelia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu spune că familia Bădălău vrea să o bage în pământ.

Sunt acea mama disperata care se judeca intr o instanța ptr copiii ei, care are încredere in justiția noastră și care sper sa facă dreptate ca acești copii sa crească lângă mama lor așa cum e dat de Dzeu. Toți cei care ma Cunoaște-ți in toți acești ani ca om public, mama, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet sa pot scapa de acești oameni care spun peste tot ca ma vor in pământ!”, a mai spus Claudia Pătrașcanu pe rețeaua de socializare.

Claudia Pătrășcanu: ”Vreau să fiu lăsată să vorbesc cu copiii”

Ca o mamă disperată, Claudia a mai scris că vrea cu ardoare să poată fi lăsată să discute cu cei doi copii. Mai mult, susține că are mesaje cu amenințările fostului soț și ale surorii lui, dar și dovezi grave din timpul căsniciei.

”Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și ma abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul casniciei ci nu numai si din tot ce trăiesc acum, gândindu ma doar la copii. Ma amenință ca mi vor lua ei copiii ptr ca sunt o mama de la care copiii mei nu au ce învața….eu cred ca acești copii minunati doar de la mine au ce învața si ei stiu asta prea bine,dar mare păcat ca au atata vrajba ptr mine. Nu le am făcut nimic, doar vreau sa fiu lăsată sa mi cresc copiii in liniște și sa i duc pe un drum bun, sa stiu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și sa le spun ca ii iubesc, vreau sa sa fiu lăsată sa vorbesc cu ei și sa înțeleagă pentru totdeauna ca sunt mama lor,orice rău ar dori ei ptr mine, a mai scris fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcan mai cere și ca oamenii să se roage pentru a reuși să-și vadă copiii.

”Acești oameni fără frica de Dzeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mama, nu încetează, ci doar vor sa mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte! Va rog, fac acest apel public in ideea ca cineva ma va auzi și ma v a ajuta sa se facă dreptate și sa iasă la suprafața și alte adevăruri care se stiu și nu s au auzit. Sunt acea mama singura, Încolțită de acești oameni fără inima și scrupule, fără sa cunoască sentimentul MAMA! Rugați va pentru mine ca Dumnezeu sa le dea gânduri bune și sa ma lase sa mi cresc copiii in liniște și cu demnitate!”, și-a încheiat Claudia Pătrașcanu mesajul disperat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: