Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are soția lui Emil Boc? Prima-doamnă a Clujului este tot profesoară

Ce salariu are soția lui Emil Boc? Prima-doamnă a Clujului este tot profesoară

GALERIE FOTO (2) sotie emil boc

Soția lui Emil Boc, primul orașului Cluj, este profesoară la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj. Emil Boc nu si-a prezentat publicului soția de-a lungul timpului, însă, Oana Boc este cea care îl susține în cariera politică.

 

Ce salariu primește Oana Boc

 

Oana Boc este profesor universitar la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj. Este lector univ. dr. la departamentul de Limba română şi lingvistică generală din cadrul Universităţii, unde a rămas după ce și-a terminat studiile în 1993, scrie okmagazine.ro. Soția lui Emil Boc primește un salariu de circa 3.200 de lei pe luna de la Universitatea Babeș-Bolyai. Mai mult,Emil Boc a trecut într-o declarație de avere că soţia sa a obţinut în perioada ianuarie-mai 2016 un venit de 16.394 de lei. În 2015, Oana Boc a primit pentru tot anul 37.958 de lei. Veniturile acesteia au fost trecute de primarul Clujului în declarația de avere. „În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte”, a declarat Oana Boc într-un interviu pentru campuscluj.ro. În cadrul aceleiași universități mai predă și Emil Boc, acesta obținând un salariu de 3.000 de lei pe lună în calitate de profesor universitar la Facultatea de Științe Politice. Soția primarului ese și scriitoare și are câteva volume de poezii deja publicate.

De cât timp este Oana soția primarului din Cluj

 

Oana și Emil Boc sunt căsătoriți de mai bine de 26 de ani și au împreună doi copii, două fete, Cezara și Patricia. Actualul primar al Clujului este destul de discret în ceea ce privește viața personală și nu și-a expus-o niciodată public. Edilul Clujului deține nu deține sume uriașe în conturi. Emil Boc a încasat de la Primăria Cluj-Napoca 164.460 lei anul trecut, potrivit declarației de avere. La această sumă, se adaugă și 69.157 lei salariul de la Universitatea Babeș-Bolyai. De la Universitatea Babeș-Bolyai a încasat 2.080 euro (transport, cazare, masă) prin programul Erasmus + și nu deține metale prețioase, bijuterii, obiecte sau colecții de artă, mai scrie monitorul de Cluj.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: