Redactia.ro
Home » Știri » Cum s-a prezentat soția lui Boc în ziua alegerilor? Toți au fost șocați de coafura extravagantă a doamnei Boc

Cum s-a prezentat soția lui Boc în ziua alegerilor? Toți au fost șocați de coafura extravagantă a doamnei Boc

GALERIE FOTO (6) Cum s-a prezentat soția lui Boc în ziua alegerilor_

Soțiile politicienilor au mers duminică, să-și susțină și să-și sprijine partenerii. Toate au ales o vestimentație în conformitate cu importanța evenimentului. Astfel, soția lui Emil Boc a ales să atragă privirile celor prezenți prin vestimentația sa.

Cum s-a prezentat soția lui Boc în ziua alegerilor? Toți au fost șocați de coafura extravagantă a doamnei Boc

Duminică, 27 septembrie, românii și-au votat primarii și viitorul pentru orașele pentru următorii patru ani. Astfel, în această zi, politicienii au fost susținuți de soțiile lor care s-au prezentat la vot purtând vestimentații care mai de care elegante și ciudate.

Coafate și stilate, soțiile de politicieni au apărut dis de dimineață alături de bărbații lor la secțiile de vot. De exemplu, soția lui Emil Boc a atras toate privirile celor prezenți la vot. Aceasta a purtat o rochie neagră, pantofi negri cu baretă la glezna piciorului și o geantă simplă cu inserții metalice. Totodată, aceasta a prezentat o coafură extravagantă, ieșită din comun.

Emil Boc și sotia sa

Cum a apărut Prima Doamnă a României la secția de vot

Carmen Iohannis a purtat duminică, o rochie veselă și fină, exact cum ne-a obișnuit până acum. Prima Doamnă a României a venit singură la vot. Soția președintelui României a votat la Școala nr.4, dar nu a făcut declarații la plecare.

Gabriela Firea, fostul primar general al Bucureștiului, și-a exercitat dreptul de a vota. Aceasta a mers la secția unde era repartizată înainte de a se deschide, fiind primul dintre alegătorii care a pus ștampila pe buletinele de vot. Candidata la Primăria Generală a Capitalei a ales o ținută simplă, office, formată din pantaloni crem, bluză în aceeași nuanță, cu un sacou albastru. Masca pe care a purtat-o a fost albastră, în ton cu ținuta.

De asemenea, nu putea lipsi din acest tablou nici fosta prima doamnă a României, Maria Băsescu. De departe, aceasta a fost cea mai elegantă doamnă în ziua alegerilor locale. Maria Băsescu a ales un costum bleumarin, fustă și sacou, cu o croială impecabilă. Totodată, Traian Băsescu a purtat o ținută asortată cu a soției sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: