Redactia.ro
Home » Homepage » Gabriela Firea face acuzații grave, înainte de alegerile locale. Ce metodă vor folosi contracandidații ca s-o elimine din cursă

Gabriela Firea face acuzații grave, înainte de alegerile locale. Ce metodă vor folosi contracandidații ca s-o elimine din cursă

Gabriela Firea

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei de la alegerile locale din duminica aceasta, e îngrijorată că PNL și USR ar putea umbla la voturi ca să-i slăbească șansele pentru un nou mandat.

Actualul edil candidează pentru al doilea mandat și sondajele de opinie din ultimele zile o arată câștigătoare. Lupta este strânsă! Contracandidatul ei, independentul Nicușor Dan, se luptă umăr la umăr cu Firea pentru fotoliul de primar general.

Gabriela Firea acuză opoziția de acțiuni frauduloase. Ea a susținut că PNL şi USR „au încercat” să îşi înveţe membrii din secţiile de votare „să anuleze voturile mele” la alegerile locale.

„Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat o modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică ştampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a susţinut Firea, la un post de televiziune, potrivit news.ro.

„Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie în principal”, a mai spus edilul Capitalei.

Suma uriașă cheltuită de PMB în bătălia cu Covid-19

Gabriela Firea a făcut dezvăluiri incendiare și despre sumele de bani cheltuite de primăria pe care o conduce în lupta cu COVID-19. Aceasta spune că s-au alocat sume uriașe pentru combaterea noului coronavirus.

„Am cheltuit peste 10.000.000 de euro. Ni s-a spus ‘cheltuiți, cheltuiți, cheltuiți, abandonați șantierele, abandonați celelalte obiective, pentru că Guvernul vă va deconta acești bani din surse naționale, bugetul țării și din fonduri europene’. Noi, am crezut pe cuvânt și am făcut toate cheltuielile necesare pentru cele 19 spitale, de asemenea pentru toate persoanele din carantină în București.

Au fost mii de persoane în București venite din toate țările Europei – toate aceste cheltuieli, nu doar doar de cazare, ci și de alimentație, îmbrăcăminte, asistență și sanitară și, de multe ori, psihologică, și îngrijirea copiilor, au fost acoperite de către Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: