Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Campania electorală, pe ultima sută de metri. Nicușor Dan continuă contrele cu Gabriela Firea

Alegeri locale 2020. Campania electorală, pe ultima sută de metri. Nicușor Dan continuă contrele cu Gabriela Firea

alegeri locale

Alegeri locale 2020. Vineri este ultima zi de campanie electorală pentru alegerilor locale. Aceasta se va încheia sâmbătă, la ora 7.00 dimineața.

Cele mai râvnite fotolii de primar la alegerile locale sunt la București. Potrivit Autorității Electorale Permanente, peste o sută de candidaţi îşi vor disputa duminică funcțiile de primar general al Bucureştiului şi cele şase funcţii de primari de sectoare din Capitală.

Birourile Electorale de Circumscripţie au constatat rămânerea definitivă a 103 candidaturi la funcţiile de primar din Bucureşti la alegerile locale de duminică:

  • 18 candidaţi la funcţia de primar general al Capitalei
  • 20 de candidaţi  la funcţia de primar al Sectorului 1
  • 16 candidaţi  la funcţia de primar al Sectorului 2
  • 13 candidaţi la funcţia de primar al Sectorului 3
  • 9 candidaţi la funcţia de primar al Sectorului 4
  • 11 candidaţi la funcţia de primar al Sectorului 5
  • 16 candidaţi la funcţia de primar al Sectorului 6

Cele mai notorii nume sunt actualul edil Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan (candidat independent susținut de PNL și Alianța USR PLUS), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Robert Negoiță, Cristian Popescu Piedone (PPU), Maria Vanghelie (PSDi), Florin Călinescu (Partidul Verde), Adina Alberts, Adriana Bahmuțeanu.

Alegeri locale 2020. Noi contre între Nicușor Dan și Gabriela Firea

Independentul Nicușor Dan, susținut de PNL și Alianța USR PLUS, a lansat un nou atac la adresa contracandidatei sale, Gabriela Firea. „Cu elicopterul pregătit și primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București”, spune Nicușor Dan despre ultima intervenție a actualului edil.

Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 24 septembrie 2020

„Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute. Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg. (…) După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile. Altfel, Caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă.”, a reacționat Nicușor Dan pe pagina lui de Facebook.

De cealaltă parte, Gabriela Firea a susținut că PNL şi USR „au încercat” să îşi înveţe membrii din secţiile de votare „să anuleze voturile mele” la alegerile locale. „Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat o modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică ştampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a susţinut Firea, potrivit news.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: