Redactia.ro
Home » Știri » Nicușor Dan, susținut de Klaus Iohannis la alegerile locale. N-ai să crezi ce părere avea despre preşedinte în urmă cu cinci ani

Nicușor Dan, susținut de Klaus Iohannis la alegerile locale. N-ai să crezi ce părere avea despre preşedinte în urmă cu cinci ani

GALERIE FOTO (2) nicușor dan

Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și Alianța USR-PLUS la Primăria Capitalei, s-a întâlnit, joi, cu președintele Klaus Iohannis. Întâlnirea a avut loc la Palatul Cotroceni.

Se pare că președintele a dat uitării că Nicușor Dan l-a criticat dur în urmă cu cinci ani și spunea despre el că nu mai contează pe scena politică. Întâlnirea de la Palatul prezidențial, la care a participat și premierul Ludovic Orban, demonstrează că Nicușor Dan are toată susținerea lui Klaus Iohannis la alegerile locale de duminică.

Nicușor Dan, ieșind de la Palatul Cotroceni / foto: hotnews.ro

Potrivit Administrației Prezidențiale, cei doi politicieni au discutat despre problemele din București și despre rezolvarea acestora.

„Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială.

Ce spunea Nicușor Dan despre Iohannis

Nicuşor Dan a dat uitării vechile sale declaraţii despre președinte României. „Iohannis a eșuat! El, practic, nu mai contează! Mai contează doar în PNL, unde oamenii îi știu de frică sau vor o funcție!”, spunea el în 2015, potrivit stiripesurse.ro.

Nu a fost prima dată când Nicuşor Dan a vorbit de rău vreun membru din PNL, partidul care îi susţine anul acesta candidatura la Primăria Capitalei. În urmă cu câţiva ani, el spunea despre actualul premier, Ludovic Orban, că cerea bani de la oamenii de afaceri în campania din 2016, când a vrut să devină şi el primar al Capitalei.

„ORBAN, candidatul PNL, VOIA SĂ IA BANI CU SACOȘA! E inadmisibil! Orban, candidatul PNL, a fost prins că cere bani cu sacoșa! Pare că PNL-ul și-a PIERDUT RAȚIUNEA!”, spunea el despre șeful Executivului, Ludovic Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: