Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Carmen Iohannis a votat singură, la Sibiu. Ce ținută a ales Prima Doamnă. FOTO

Alegeri locale 2020. Carmen Iohannis a votat singură, la Sibiu. Ce ținută a ales Prima Doamnă. FOTO

GALERIE FOTO (2) alegeri locale

Alegeri locale 2020. Carmen Iohannis a votat în orașul natal, Sibiu. Prima Doamnă a venit însoțită doar de un ofițer SPP, deoarece soțul ei, președintele Klaus Iohannis, și-a exercitat dreptul de vot în Capitală, la Liceul „Jean Monet”.

Carmen Iohannis a mers singură să voteze la Școala nr. 4 din oraș, în jurul orei 12.30, la câteva ore după ce a votat soțul ei. A preferat să meargă în jurul prânzului, deoarece a participat la slujba de la Biserica Catolică din Piața Mare.

La secția de votare se formase deja coadă de oameni, de aceea profesoara de limba engleză a fost nevoită să aștepte. În tot acest răstimp, curioșii au avut timp să studieze ținuta Primei Doamne.

Alegeri locale 2020. Carmen Iohannis a votat la Sibiu / captură România TV

Ca întotdeauna, Carmen Iohannis a tras privirile cu o rochie elegantă, cu imprimeu floral, peste care a îmbrăcat un sacou de culoare deschisă. Nu a lipsit nici masca de protecție, pe care a purtat-o până a intrat în mașina SPP. La ieșirea de la urne, soția președintelui nu a făcut declarații, dar a salutat mulțimea de oameni care aștepta să voteze.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a votat la Liceul Jean Monnet din Capitală

Președintele Klaus Iohannis a votat la ora 9.30, la o secţie de votare de la Liceul „Jean Monet” din Capitală. Declaraţia de la ieşirea din secţie a fost una foarte scurtă, în care preşedintele s-a limitat în a îndemna românii să iasă la vot la alegerile locale.

„Este o zi foarte importantă astăzi. Astăzi ne alegem primarii, consilierii locali, conducerile județelor. Întotdeauna este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alții să aleagă în locul nostru.

Este foarte important să ne uitam foarte bine la candidați, pentru că de ei depinde cum arată spitalul, școala, parcurile, dacă traficul este dirijat așa cum trebuie”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, la ieşirea din secţia de vot de la liceul Jean Monet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: