Redactia.ro
Home » Monden » Din Dubai, în Maldive! Bianca Drăgușanu se bucură de o viață de lux FOTO

Din Dubai, în Maldive! Bianca Drăgușanu se bucură de o viață de lux FOTO

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu l-a uitat pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu se bucură de-a dreptul de o viață de lux! Dacă zilele trecute a fost surprinsă în Dubai, la cumpărături și nu singură, ci alături de Gabi Bădălău, de data aceasta blondina își surprinde fanii cu poze incendiare din Maldive. Potrivit unor surse Spynews, acolo Bianca Drăgușanu s-ar afla tot cu Gabi Bădălău.

Din Dubai, în Maldive! Bianca Drăgușanu se bucură de o viață de lux

Bianca Drăgușanu și-a început noul an în lux. După ce cu mai multe zile în urmă a fost fotografiată de paparazzi la cumpărături, într-un mall din Dubai, cu Gabi Bădălău, acum blondina este în Maldive. Conform surselor Spynews și acolo Bianca Drăgușanu ar fi cu Gabi Bădălău, care o pozează în ipostaze fierbinți. Blondina își uimește fanii cu imagini din vacanța de lux.

Vedeta se pozează pe plajă, în rochii scumpe sau la piscină în costume de baie care îi evidențiază formele, care stârnesc imaginația bărbaților.

Are Bianca Drăgușanu o relație cu Gabi Bădălău?

După ce au fost surprinși într-un mall din Dubai, cei doi au fost contactați de jurnaliști pentru a afla dacă sunt împreună. Ambii au negat acest lucru, tot pentru Spynews.

”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.

”Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și, mai ales, asumată”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

Ce părere are Claudia Pătrășcanu despre aceste zvonuri cu Gabi Bădălău

Gabi Bădălău este în plin proces de divorț de Claudia Pătrășcanu și ambii se luptă pentru custodia copiilor. De cum a auzit că cel care încă îi este soț în acte, artista a avut o reacție furibindă pe rețelele de socializare. Ea a precizat faptul că cei doi copii ai lor nu sunt pregătiți să cunoască o altă ”mamă”.

”Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

De altfel, cântăreața îl acuză de lipsă de interes față de copii și i-a reamintit că are multe responsabilități față de aceștia.

”Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav!” a mai scris Claudia Păstrășcanu pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: