Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol

GALERIE FOTO (4) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc_

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Este veste momentului! Iubirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pare că este foarte puternică, având în vedere că apropiații celor doi i-au dat de gol. Oare este posibil ca cei doi să se căsătorească?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc să-și unească jurămintele? Ei bine, această vestea s-ar putea să fie anunțață, având în vedere informațiile oferite de apropiații cuplului. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc?

Nu mai este un secret că fosta iubită a lui Alex Bodi și soțul artistei Claudia Pătrășcanu au plecat împreună în Dubai și în Maldive, acolo unde s-au relaxat împreună. Imaginile postate de Bianca Drăgușanu sunt parcă desprinse din paradis, blondina etalându-și formele apetisante. Referitor la Gabi Bădălău, acesta are grijă ca Bianca să fie tratată ca o regină, aceasta fiind și prima femeie cu care își asumă începuturile unei povești de dragoste.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se aflau la aeroport, așteptând să se întoarcă în țară. Mai mult, Bianca și Gabi erau tandri unul cu celălalt, iar surse din apropierea celor doi au declarat pentru Spynews.ro că Gabi Bădălău i-ar fi spus unui apropiat că a plecat în vacanță cu viitoarea lui soție. De asemenea, reporterii spun că relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este una serioasă și, că s-ar pune problema unei căsători. Totodată, cei doi îndrăgostiți și-ar fi ales deja nașii. Ei bine, dacă va avea sau nu loc căsătoria, asta rămâne de văzut!

Cătălin Botezatu, despre posibila nuntă a fostei sale iubită

După ce a auzit că fosta sa iubită e la un pas de cea de-a treia nuntă, designerul de modă Cătălin Botezatu, a rămas surprinsă. Creatorul de modă, care o cunoaște foarte bine pe blondină, îi dă câteva sfaturi lui Gabi Bădălău. ”În viziunea Biancăi, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, și să tacă, pentru a face ce vrea ea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc!”, a spus Cătălin Botezatu.

De asemenea, Cătălin Botezatu a declarat că ar vrea să le fie naș celor doi. ”Dacă Bianca n-are naș, mă ofer eu, mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău”. Botezatu a ținut să-i mai spună câteva cuvinte soțului Claudiei Pătrășcanu. ”Mă bucur că Bianca și-a găsit jumătatea, sper ca de data aceasta să fie o căsătorie mai lungă, la cât e de nărăvașă. În viziunea ei, un bărbat trebuie să aibă bani, adică chișchirei, să tacă, pentru a face ea ce vrea. Le doresc fericire, Bianca știe că eu țin mult la ea, că o iubesc mult!”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

În ceea ce privește despărțirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu a precizat că îi pare rău că s-au despărțit. ”Alex Bodi era băiat de treabă, păcat că s-au despărțit, din punctul meu de vedere între ei nu mai e cale de întoarcere, la cum stau lucrurile acum”, a mai spus Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: