Redactia.ro
Home » Monden » Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fost surprinsă în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fost surprinsă în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

GALERIE FOTO (3) Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fot surprinsă în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fost văzută îmbrățișată cu Gabi Bădălau pe aeroportul din Maldive.

Bianca Drăgușanu, în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

După o escapadă romantică în Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întors în țară, la viața lor de acasă și la afacerile care i-au consacrat. Deși au dorit ca relația lor să rămână una discretă, cancan.ro a oferit în exclusivitate fotografii cu cei doi, îmbrățișați în aeroportul în Male.

Zvonurile cum că cei doi ar avea o relație s-au dovedit a fi adevărate. Momentele tandre dintre ei, împărtășite în timp ce-și așteptau avionul, au făcut ca toată lumea să-și dea seama că cei doi au sentimente profunde unul pentru celălalt.

Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fot surprinsă în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

Fosta soție a lui Alex Bodi și actualul iubit au fost văzuți așteaptând îmbrățișați îmbarcarea în aeronava care urma să-i ducă înapoi în țară. Potrivit informațiilor primite, cei doi au zburat de pe aeroportul din Male cu Flydubai, după ce au petrecut o vacanță de vis pe o insulă exotică.

Biancă Drăgușanu și Gabi Bădălau au fost îmbrăcați amândoi în negru, lejer, însă cu piese de mii de euro, purtând masca corespunzător. Atent și protectiv, Gabi Bădălau și-a trecut mâinile pe după umerii ei pentru a o face să se simtă protejată. Bianca pare destul de impresionată de dovezile de afecțiune pe care i le arată afaceristul.

Vacanța Biancăi Drăgușanu a luat sfârșit! Blondina a fot surprinsă în brațele lui Gabi Bădălau pe aeroport

Bianca s-a relaxat complet în această vacanță, mai ales că, în timp ce se bucura de soare și de compania lui Gabi Bădălau, Victor Slav avea grijă de fetița pe care o au împreună, Sofia Natalia. Fostul soț al blondinei a postat mai multe imagini cu ei doi, pe Instagramul său.

Gabi Bădălău a divorțat de curând

Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu s-au iubit, s-au căsătorit și au împreună doi copii. Însă dragostea s-a stins și de curând au decis să pună capăt mariajului, iar de acolo până la izbucnirea unui adevărat război nu a mai fost decât un singur pas.

În instanță, artista îl acuză pe fostul soț că nu i-a lăsat nici casa, nici alte bunuri și că nu le acordă copiilor săi nici măcar pensia alimentară.

“Am venit pentru un divorț și pentru copiii noștri. Mi-e teamă doar de Dumnezeu. Depinde ce vor considera domnii judecători. Am venit și cu martori, cu mama, care a stat lângă noi și m-a ajutat în creșterea copiilor. Copiii sunt cu mine și vor rămâne cu mine. Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. 

Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a amânat (n.r. procesul), pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău le-a povestit jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal, că fosta soție a avut o atitudine extrem de acidă și violentă la adresa lui și că nu se poate discuta cu ea, lucru contrazis de Claudia Pătrășcanu.

”Ne judecăm pentru creșterea și educația copiilor, din păcate, soția mea are tot o atitudine agresivă. Îmi doresc ce e mai bun pentru copiii noștri, școlile cele mai bune, cel mai bun viitor. Din păcate, nu am cu cine să am dialog”, a spus Gabi Bădălău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: