Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Declarația artistei despre relația lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Declarația artistei despre relația lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu

GALERIE FOTO (2) Claudia Pătrășcanu a răbufnit!

Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Claudia Pătrășcanu trăiește un adevărat calvar, de când a decis să divorțeze de soțul său, Gabi Bădălău. Din păcate, începutul de an a găsit-o pe Claudia Pătrășcanu în lacrimi, pe holurile DGASPC-ului. Artista a povestit pe rețelele de socializare umilința la care a fost supusă din cauza lui Bădălău. Acesta nu s-a prezentat la consiliere pentru că a plecat în Dubai.

Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Declarația artistei despre relația lui Bădălău cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu spune adevărul. Claudia Pătrășcanu trăiește drama vieții ei, după ce a decis să divorțeze de tatăl copiilor săi. Anul trecut, artista anunța într-o postare pe Facebook, despărțirea de Gabi Bădălău, dar se pare că lucrurile s-au complicat de atunci. Încă soț și soție, Gabi Bădălău a fost surprins în compania Danielei Crudu, iar atunci, Claudia nu a reacționat la informațiile publicate în presă. Recent, presa a scris că Gabi Bădălău a plecat în Dubai, la nimeni alta, decât Bianca Drăgușanu, iar gurile rele spun că blondina i l-ar fi furat pe Bădălău Cruduței. Întrebat despre relația celor doi, Gabi Bădălău nu a infirmat zvonurile despre o relație cu Bianca. “Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezervă viața”, a spus Gabi Bădălău. Claudia Pătrășcanu spune adevărul.

Sătulă de întreaga situație, Claudia a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își acuză soțul, iar cea mai dramatică este relatarea despre ce trebuia să se întâmple miercuri la Direcția Generală de Asistență și Protecție a copilului. ”Așadar azi am fost invitata impreuna cu tatal copiilor mei sa participam la o ședința de consiliere. Are drept scop consilierea noastră in ceea ce-i privește pe copiii nostri. Alta invitatie, alta ignorare din partea tatălui copiilor … A urmat așteptarea pana in jurul orei 13.45 , resemnarea … și in final alte surprize …. Și nu ma refer la o surpriza plăcută din partea tatălui copiilor … in sensul ca ar fi dat curs invitatiei DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENTA si PROTECTIE a COPILULUI ci ma refer la alta știre modernă unde ne( lipsitul) tata este ocupat cu “divele”., a scris pentru început Claudia.

Mesajul postat de Claudia Pătrascanu

Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu este revoltată de faptul că, soțul său nu vrea să-i ofere divorțul și nici să fie alături de copiii lui. Vedeta a menționat în mesajul ei despre scuzele bărbatului de a nu se prezenta la Protecția Copilului pentru consilierea parentală. „Raiul tău înseamnă aceasta viața Gabi Badalau ci nu acești copii ptr care astăzi ai refuzat sa te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliera parentala,tot ptr binele copiilor noștri? (…) ma plimbi pe holurile unei Instanțe de 1 an și jumătate fără sa mi dai divorțul. Motivând ca ba ești in vacanța cu Crudu, ba ești in vacanța cu Bianca,ba ca ești bolnav!”, a mai spus vedeta.

De asemenea, artista a precizat că a plecat plângând de la Protecția Copilului, pentru că acesta nu s-a prezentat la consilierea parentală. Mai mult, acesta i-a transmis viitorului fost soț că va face tot ce îi va sta în putință pentru a câștiga custodia copiilor ei. „Astăzi,am plecat plângând de la Protecția Copilului gândindu ma,ca copiii noștri aveau nevoie de aceasta consiliere parentala,ptr viitorul lor și liniștea lor. Dacă tu,Gabi Badalau îți Bati joc de toată lumea din țara asta,sa știi ca de o MAMA nu și bate joc nimeni. Sunt convinsă ca Dzeu nu ma lasă și ca un om dintre cei către care strig, ma va auzi!”,a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook. Totodată, Claudia a făcut un apel către oamenii legii să o ajute să facă ceva, pentru că Gabi Bădălău o amenință că-i va lua copiii și nu îi oferă divorțul.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: