Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Designerul o să fie furios

Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”. Designerul o să fie furios

Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă _Bravo, ai stil! Celebrities_.

Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu a stârnit multe conflicte pe tot parcursul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, iar opiniile sale nu au fost înotdeauna cele mai plăcute. De asemenea, acesta a fost aspru criticat, ba că ajută concurentele, ba că are favorite, ba că nu suportă anumite concurente. Ei bine, una dintre ele și-a exprimat părerea despre creatorul de modă român.

Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă „Bravo, ai stil!Celebrities” Designerul o să fie furios

Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă Bravo, ai stil! Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă, iar de multe ori a fost criticat pentru felul în care le juriza pe concurentele de la Bravo, ai stil! Deși concursul de la Kanal D și-a ales câștigătoarea, și anume Alexandra Ungureanu, tot mai există câteva comentarii. Cătălin Botezatu, umilit de o concurentă Bravo, ai stil! De această dată, este vorba despre artista Theo Rose. Invitată vlogul lui Vlad Grigore, Theo a fost provocată să răspundă la câteva întrebări. Astfel, aceasta a fost nevoită să-i claseze pe cei trei jurați de la Bravo, ai stil!, făcând mici comentarii la adresa lor. Așadar, artista l-a clasat pe Maurice Munteanu pe locul 1, urmat de Raluca Bădulescu, iar pe ultimul loc a fost Cătălin Botezatu. „Maurice Munteanu locul 1, Raluca Bădulescu locul 1 și Cătălin Botezatu locul 3. Maurice Munteanu e un om cu cunoștințe nu doar în modă, de toate felurile, ne-a copleșit acolo, cu câtă cultură are omul acesta. E un om minunat despre care nu pot să spun decât de bine. Și pe Raluca Bădulescu aș fi pus-o tot pe locul 1, dar a trebuit să-i clasez. Pe Raluca Bădulescu o iubesc extraordinar de tare. Între noi două o să fie întotdeauna o legătură, iar despre Cătălin Botezatu să nu mă întrebi nimic”, a mărturisit Theo Rose, răzând.

Cântăreața și-a adus aminte de o întâmplare amuzantă cu tatăl său, petrecută în urma unei ediții ”Bravo, ai stil”, în care a fost comentată de designer. „Tata, îți dai seama se uită la televizor. Eu am înțeles că poate nu i-o fi plăcut cum m-am descurcat eu în emisiune lui Cătălin, poate nu știu ce…n-am nimic, că nu trebuie să mă placă toată lumea. Să știi că nu ești cine știe ce și dacă ești doar talentată, n-ai făcut nimic și ești și urâțică, mi-a zis o dată …Și gândește-te acum la tata, tată de fată orgolios, gelos, se uită la tv și vede pe unu că-i zice așa. Ia fii atent, mă duc acasă o dată și zice tata: Făi, să-i zici lui Botezatu ăla că mi-am comandat trei perechi de chiloți de la el doar ca să mă c*c în ei”, a mai povestit solista.

Cine este Theo Rose

Theodora Diaconu, în vârstă de 22 de ani a devenit în ultima perioadă, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta a intrat în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ și a fost comparată de multe ori cu Antonia. Aceasta se iubește cu nepotul lui Nea Marin, de mai bine de trei an. Theo a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, aceasta cochetând cu televiziunea, fiind în trecut coprezentatoarea show-ului KIDSing de la Kanal D. „Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar’, spune Theo Rose. În ultima vreme, Theo a colaborat cu mai mulți maneliști, printre care se numără și Florin Salam, Jador și Bogdan de la Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: