Redactia.ro
Home » TV » Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales! Theo Rose și Alexandra Ungureanu sunt preferatele publicului

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales! Theo Rose și Alexandra Ungureanu sunt preferatele publicului

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales!

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales! Publicul are deja o preferată, iar aceasta se va afla sâmbătă, 19 decembrie în marea finală. 

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales!

Fanii emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” sunt tare curioși să afle cine este câștigătoarea acestui sezon. Lupa a fost una strânsă, cu certuri și atacuri, însă doar una va primi titlul de cea mai stilată vedetă din România.

Au mai rămas doar șase concurente în competiție. Acestea au muncit din greu pentru a avea cele mai bune momente în ultima gală din acest sezon. Jurații sunt pregătiți și vor analize ținutele vedetelor la sânge pentru a alege cea mai bună câștigătoare. Însă asta nu e tot, câștigătoarea va fi aleasă de public prin vot sms. Șansele concurentelor depind de cât de mult s-au făcut plăcute pentru telespectatori.

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales! Potrivit unor surse din culisele show-ului, favoritele publicului par să fie Theo Rose și Alexandra Ungureanu. Chiar dacă cele două au stiluri diferite, au reușit să câștige simpatia telespectatorilor și să fie votate în permanență. Concurentele visează deja la premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei, fiind și o rampă de lansare în proiectele viitoare, scrie cancan.ro.

Theo Rose ar putea fi marea câștigătoare

Mai sunt șase concurente în competiție. Toate își doresc titlul de cea mai stilată vedetă din România, însă doar una va pleca acasă cu premiul cel mare. Potrivit surselor, lupta cea mare se dă între Theo Rose și Alexandra Ungureanu.

Câștigătoarea ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a ales! De asemenea, sursele emisiunii susțin că deși se dorește ca votul publicului să fie pe bune, în direct, pe lângă bucățile de emisiune înregistrată, se pare că totuși se știe deja câștigătoarea și aceasta ar fi nimeni alta decât Theo Rose. Avantajul cântăreței ar veni din faptul că a colaborat cu Lucy Faur, aceeași stilistă care a îmbrăcat-o și pe Iuliana în sezonul al treilea. Dar asta nu e tot! Theo Rose a reușit să se facă plăcută și să câștige simpatia publicului, iar numărul de fani pe care îl are datorită carierei muzicale este considerabil. Ascultătorii ei o vor susține în marea finală.

Însă, Alexandra Ungureanu are la fel de multe șanse să fie aleasă câștigătoarea acestui sezon. Și ea are un număr mare de susținători care o plasează în topul concurentelor, mai ales că a reușit să-și păstreze calmul atunci când toate celelalte fete au răbufnit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: