Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi: „Dacă era Sf. Filofteia, nu o băga nimeni în seamă”

Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi: „Dacă era Sf. Filofteia, nu o băga nimeni în seamă”

Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi: "Dacă era Sf. Filofteia, nu o băga nimeni în seamă"

Bianca Drăgușanu este în centrul unui mare scandal din cauza comportamentului său de la Asia Express, dar Cătălin Botezatu îi sare în apărare.

Creatorul de modă a avut o relație cu aceasta în urmă cu câțiva ani și chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni, iar Botezatu o laudă pe aceasta de fiecare dată când are ocazia.

Acum, Bianca este pusă la zis din cauza a ce a făcut la Asia Express. Înjurăturile și comportamentul ei „de divă” au enervat atât telespectatorii, cât și pe ceilalți concurenți, care s-au bucurat de plecarea ei.

Cătălin Botezatu spune, însă, că ceilalți sunt ipocriți și că sunt invidioși pe Bianca Drăgușanu pentru că aceasta are succes.

Cătălin Botezatu, laude pentru Bianca Drăgușanu

Bianca este o femeie care reuşeşte tot ceea ce îşi propune. A arătat că poate să fie prezentatoare tv şi a făcut o afacere profitabilă in fashion.

Eu i-am dat sfaturi şi aş ajuta-o mereu, este un om în care poţi investi, că merită, şi mereu a avut potenţial. Iar în ceea ce priveşte show-ul din Asia, să fim realişti, Bianca a fost băgată acolo să facă spectacol.

Dacă era Sfânta Filofteia, o finuţa şi o delicată, nu o băga nimeni în seamă.

Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură? CRBL nu înjură, Andreea Bălan nu înjură? Bianca este un om real, care-şi arată faţa chiar şi în faţa camerelor.

Clachează şi ea, de multe ori a fost catalogată drept instabilă, dar nu e adevărat. Aşa e ea, pur şi simplu! Dacă era mută şi statuară nu mai ajungea cine este în ziua de azi.

Acelea au fost reacţiile ei naturale. În plus, oamenii vor să vadă „carne”, „sânge”, „show”! Emisiunile unde a fost Bianca au avut toate rating”, a declarat Botezatu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Asia Express. Ruby, scandal cu înjurături în public

Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: