Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la Kanal D. Pentru ce proiect a părăsit designerul emisiunea

Cătălin Botezatu și-a anunțat plecarea de la Kanal D. Pentru ce proiect a părăsit designerul emisiunea

Ce avere are, de fapt, Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu este de departe cel mai apreciat designer din România. Creatorul de modă a fost constant implicat și în lumea televiziunii având diverse emisiuni cu mai multe posturi. Ultimul proiect al său este „Bravo ai stil”, dar acum și-a anunțat plecarea.  

De ce părăsește Cătălin Botezatu emisiunea de modă

Cătălin Botezatu a luat prin surprindere pe toată lumea când a făcut anunțul prin care își anunță fanii că va părăsi emisiunea „Bravo ai stil”, difuzată pe postul Kanal D. Timp de câțiva ani, Cătălin Botezatu a fost jurat în cadrul emisiunii alături de Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Iulia Albu și regretatul Răzvan Ciobanu. Mesajul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată și fanii designerului de modă s-au întrebat care este motivul. Cătălin Botezatu nu a specificat un motiv anume pentru a-și argumenta plecarea din cadrul showului de televiziune, dar a ținut să își anunțe fanii că urmează proiecte de mare anvergură curând.

Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!„, a fost mesajul publica de Cătălin Botezatu.

Și Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu emisiunea de modă

Se pare că nu doar Cătălin Botezatu și-a încheiat colaborarea cu patronii turci, dar și Iulia Albu a semnat un nou contract cu trustul Intact de această dată și va avea propria emisiune de tip reality show. Fosta soție a lui Mihai Albu deja și-a făcut lansarea în familia Antenei printr-o apariție în cadrul Observatorului în care a făcut mai multe declarații. Se pare că acum Iulia va apărea mai mult pe sticlă, comparativ cu aparițiile ei din cadrul emisiunilor de la PRO TV în care apărea timp de câteva minute. Chiar nu de mult, Iulia Albu declara că nu-și vede activitatea departe de lumina reflectoarelor și de micile ecrane, drept urmare acest proiect i se potrivește mânușă.

Sunt o persoană extrem de normală, nu am o viaţă atât de ieşită din comun, probabil diferă câteva lucruri. Bine, poate animalele pe care le am. (…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici, în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine.„, a declarat Iulia Albu în cadrul primei apariții de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: