Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, episod violent în autobuzul 102 din București. „Eram atât de furios….”

Cătălin Măruță, episod violent în autobuzul 102 din București. „Eram atât de furios….”

Viața în București poate să fie uneori periculoasă, iar experiența lui Cătălin Măruță demonstrează din plin acest lucru. În cadrul propriului său podcast de pe Youtube a povestit un episod traumatizant din viața sa, când siguranța i-a fost pusă în pericol. A avut nevoie de îngrijiri medicale, însă făptașul n-a răspuns niciodată pentru faptele sale.

Cătălin Măruță este în prezent unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țara noastră, dar viața lui nu a fost mereu atât de minunată precum este acum. Ca mulți tineri din România, a venit la București la facultate, iar primii ani în acest oraș au fost destul de dificili pentru el. Pe lângă faptul că stilul său de viață s-a schimbat radical, a avut parte și de experiențe negative cu cei din jur.

Cătălin Măruță, episod violent în autobuzul 102 din București. „Eram atât de furios….”

Episodul pe care l-a povestit recent s-a întâmplat în autobuz, pe când era încă în băncile facultății. A urcat în autobuz, iar în jurul său erau destui oameni, însă geanta unei femei i-a atras atenția, deoarece era deschisă. Și-a dorit să o atenționeze pe doamnă că riscă să-i fie furate obiectele și i s-a adresat politicos, dar gestul lui nu a fost apreciat de un alt bărbat din mijlocul de transport. La prima vedere părea un domn respectabil, însă a avut o ieșire necontrolată: l-a lovit pe Cătălin în nas, sub ochii terifiați ai celor din jur.

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mână, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua”, a povestit Cătălin Măruță.

Nimeni nu i-a sărit în ajutor

Bărbatul se pare că nu dorea să se oprească aici cu agresiunea fizică, deoarece l-a invitat pe Cătălin să coboare împreună la următoarea stație, probabil pentru a continua bătaia. Nimeni nu spunea nimic, iar prezentatorul s-a temut pentru siguranța sa. În cele din urmă însă, agresorul lui a coborât și oamenii au avut o reacție neașteptată: erau revoltați.

Cătălin Măruță a realizat atunci că cei din jur nu sunt dispuși să te ajute, chiar dacă ești expus unui risc deosebit. În ciuda faptului că a fost lovit într-un mijloc de transport în comun și era înconjurat de oameni, nimeni nu i-a sărit în ajutor. Reacțiile s-au pornit abia când nimic nu mai putea fi făcut, iar el a fost nevoit să meargă singur la spital și să solicite îngrijiri medicale.

„M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească.Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a mai spus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: