Redactia.ro
Home » Știri » Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Călăreţul Sergiu. Ce s-a ales de tânărul pe care luptătorul l-a ajutat cu 43.000 de euro: “A cheltuit toți banii”

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Călăreţul Sergiu. Ce s-a ales de tânărul pe care luptătorul l-a ajutat cu 43.000 de euro: “A cheltuit toți banii”

Ies la iveală noi detalii incredibile despre povestea călăreţului Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a ajutat cu o casă şi o importantă sumă de bani. Sergiu Ciobotariu l-a dezamăgit crunt pe fostul luptător.

Cătălin Moroşanu a trăit o adevărată dezamăgire, după ce s-a dat peste cap ca să-l ajute pe călăreţul Sergiu. Gestul fostului luptător s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Moroșanu a dezvăluit ce s-a ales de călăreţul Sergiu, cel care a fost ajutat cu o sumă imensă de bani.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Călăreţul Sergiu

Călăreţul Sergiu, pe numele său adevărat Sergiu Ciobotariu, a emoționat o ţară întreagă atunci când s-a dus la soţia lui însărcinată la spital călare pe un cal. Impresionat de povestea tânărului a fost şi fostul luptător, Cătălin Moroşanu. Luptătorul s-a dat peste cap l-a ajutat enorm pe acesta.

Moro a reuşit, în doar două săptămâni şi jumătate, să strângă o importantă sumă de bani cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă unde să locuiască alături de soția și copilul său.

Călăreţul Sergiu a lăsat însă o adevărată dezamăgire în sufletul lui Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, despre Călărețul Sergiu: “A cheltuit toți banii”

Cătălin Moroșanu a făcut noi declarații despre ce s-a ales de tânărul Sergiu, cel care l-a dezamăgit pe luptător, dar și pe mulți alți români.

„L-am ajutat. Toți românii l-au ajutat. Primeam telefoane de la oameni. Câte lucruri a primit de la toţi românii, au donat haine. Avea cont de euro şi cont de lei. Românul e un om cu suflet extraordinar. În două săptămâni şi jumătate, am strâns 43.000 de euro. I-am găsit casă la 37.000 de euro într-o zonă metropolitană, mobilată. I-a lăsat fostul proprietar carne în frigider, că avea nevoie. I-am lăsat și 6.000 de euro în cont. I-am zis că are o șansă să o pornească de la zero.

Primul lucru pe care l-am văzut că scârţâie, am vrut să îl angajez la o clinică stomatologică. Soția mea e manager acolo. L-am programat la vizita medicală, nu mi-a mai răspuns la telefon, nici el, nici fratele lui, nici tatăl lui și atunci a fost prima dată când a scârțâit treaba.

M-am supărat pe el, vorbisem în Iaşi să îl angajez. Aflu după că a condus maşina fără carnet, dar toţi greşim. El e copil… are 20 și ceva de ani. M-a deranjat că s-a mutat de acolo, a cheltuit toţi banii şi s-a întors tot în sărăcia aia, în mocirla aia. S-a dus că acolo stă mama, tata. Am fost dezamăgit”, a dezvăluit Cătălin Moroşanu, la AS.RO LIVE.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: