Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

GALERIE FOTO (5) Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Georgiana

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Georgiana. Sportivul are o căsnicie minunată alături de Georgina. Cei doi sunt căsătoriti de peste 20 de ani și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Recent, Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este secretul unui mariaj de durată.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Georgiana: „Nu mai este flacăra de la începutul relației”

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, este căsătorit cu Georgina de mai bine de 20 de ani. De-a lungul anilor, cei doi au trecut prin momente dificile, dar împreună au depășit toate obstacolele. Într-o perioadă în care multe cupluri din showbiz-ul românesc divorțează, Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de durată. Pe lângă cariera de succes, Moroșanu trăiește o poveste de dragoste alături de soția sa, Georgiana. În cadrul unui interviu, pugilistul român a făcut câteva declarații emoționante despre relația cu mama copiilor săi.

Luptătătorul susține că un factor important într-o căsnicie o reprezintă venirea pe lume a unui copil. „Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață.Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva’, a declarat Moroșanu pentru ego.ro.

Comunicarea este foarte importantă într-o căsnicie

Cătălin Moroșanu este mereu pe drumuri, între București și Iași. Familia sa locuiește la Iași, iar sportivul face naveta în fiecare weekend pentru a-și vedea soția și copiii. Chiar dacă sunt la distanță, Cătălin Moroșanu a declarat că vorbește zilnic cu soția sa, iar comunicare este foarte importantă într-un cuplu. „Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el’, a spus luptătorul.

De asemenea, luptătorul recunoaște că nu mai este aceeași flacăra ca la începutul relației, dar înțelegerea și parteneriatul sunt două lucruri puternice în menținerea unei relații. „Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap’, a declarat Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: