Redactia.ro
Home » Sport » Cătălin Moroșanu părăsește Iașiul. Luptătorul se va muta singur în București, iar familia sa va rămâne acasă. Care este motivul

Cătălin Moroșanu părăsește Iașiul. Luptătorul se va muta singur în București, iar familia sa va rămâne acasă. Care este motivul

 La Mulți Ani! Fiul lui Cătălin Moroșanu a împlinit 1 an: „ Sper să fiu un tată bun pentru el. Mereu sunt pe drumuri”

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuți luptători campioni pe care România îi are. Acum vrea să facă o schimbare majoră în viața sa. Și în trecut a expus public acest plan, dar se pare că luptătorul este mai decis ca niciodată să facă pasul cel mare spre a pune bazele unui proiect de suflet. Despre ce este vorba.

Cătălin Moroșanu se mută singur la București

Cătălin Moroșanu a vorbit și în trecut despre dorința sa de a deschide academie de lupte, dar nu era ferm convins că planul se va concretiza atât de curând. Cătălin a marturisit că își dorește să antreneze și copii care își doresc o carieră în acest domeniu. Acum este oficial și a spus ultimele detalii într-o declarație. Familia sa va rămâne la Iași, iar el va fi nevoit să locuiască singur în Capitală.

Îmi doresc să deschid o sală de kickbox. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo. Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală.„,a  spus Cătălin Moroșanu.

Neînțelegeri în familia Moroșanu din cauza absenței lui Cătălin

În trecut, Cătălin Moroșanu a povestit că plecările sale au fost un motiv de ceartă cu soția sa. Cătălin Moroșanu și Georgiana formează un cuplu de mai bine de 19 ani. Cei doi sunt o familie model, dar în trecut au mai existat probleme. Motivul ar fi fost perioada în care Cătălin Moroșanu a devenit celebru și acesta era nevoit să fie foarte absent din viața de familie. Cu timpul, cei doi au reușit să găsească un echilibru deoarece Cătălin este nevoit să se împartă între Iași și București. Cei doi trăiesc în Iași, acolo unde Georgiana are o clinică de stomatologie, dar luptătorul este nevoit să fie mereu la București prin prisma carierei sale. Cătălin Moroșanu a mărturisit că au reușit să găsească un echilibru deoarece cei doi își doresc să petreacă cât mai mult timp în familie, alături de fetița lor.

Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem. (…) Pornesc mereu de la faptul că petrecem foarte puțin timp împreună, că nu mergem în vacanțe mai des, că nu stau cu Natalis mai mult. Dar cariera mea s-a clădit la București, nu la Iași, și viața mea se împarte între cele două orașe. Dar mă înțelege și mă susține. Georgiana are afacerea ei, o clinică stomatologică, în Iași, eu vin des la București, dar reușim să găsim un echilibru.„, a povestit Cătălin Moroșanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: