Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu, despre Jador și Georgiana: ”Se iubesc cu adevărat!”

Cătălin Moroșanu, despre Jador și Georgiana: ”Se iubesc cu adevărat!”

Jador si Georgiana

Cătălin Moroșanu a oferit detalii despre relația dintre Jador și Georgiana. Sportivul spune că cei doi se iubesc foarte mult, deși se ceartă, adesea.

Cătălin Moroșanu, despre Jador și Georgiana: ”Se iubesc cu adevărat!”

Cătălin Moroșanu este de părere că Jador și Georgiana au o dragoste zbuciumată și chiar dacă ”se ceartă, se împacă” se iubesc necondiționat. Cătălin Moroșanu a avut ocazia să o cunoască pe Georgiana, după ce a revenit de la Survivor România, unde s-a împrietenit cu Jador.

”Îmi place de Georgiana, am cunoscut-o, este o fată cu totul și cu totul deosebită. E la locul ei, eu cred că este exact ceea ce are nevoie Jador de la o fată, e frumușică, e modestă, nu vrea să iasă în evidență. Ei se ceartă, se împacă, dar se iubesc cu adevărat. Așa e dragostea la ei, mai zbuciumată, dar sunt tineri, e de înțeles”, a spus Cătălin Moroșanu, pentru FANATIK.

Cătălin Moroșanu, despre prietenia cu Jador

Cătălin Moroșanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Jador. În cadrul competiției Survivor România, sportivul a descoperit în Jador un om sincer.

”Jador e un tip senzațional, chiar îmi place de el. L-am văzut și la Survivor, mi-a plăcut de el de pe atunci, e un om sincer și asumat, iar eu asta respect la un om”, a spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, nașul lui Jador și al Georgianei

Încă de pe vremea în care luptau în echipa Faimoșilor, la Survivor România 2021, Cătălin Moroșanu și-a exprimat dorința de a-i năși pe Jador și Georgiana.

”Îi voi năși, e sigur, ce am zis, aia rămâne, la mine vorba e vorbă. În momentul în care se vor hotărî ei să facă nunta, dacă vor dori, eu voi fi încântat să îi nășesc. Îmi place de ei, eu cred că se potrivesc în ciuda faptului că mai există, între ei, certuri. Dar așa e în orice cuplu, până se mai așează și ei”, a precizat Cătălin Moroșanu despre nunta lui Jador cu Georgiana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: