Redactia.ro
Home » Monden » Jador l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate! Ce l-a întrebat artistul: ”Normal că zici că nu!”

Jador l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate! Ce l-a întrebat artistul: ”Normal că zici că nu!”

Jador l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate! Ce l-a întrebat artistul: ”Normal că zici că nu!”

Catalin Măruță a fost pus dificultate de Jador chiar în timpul emisiunii lui! Artistul a participat la provocarea prezentatorului însă rolurile s-au schimbat imediat.

Jador l-a pus pe Cătălin Măruță în dificultate! Ce l-a întrebat artistul

Pentru că a declarat de curând că este fan Jador, Cătălin Măruță l-a chemat pe artist la emisiunea lui și l-a supus provocării cu sosurile iuți. Cântărețul a acceptat că participe la rubrica ”Spui tot sau îți va lua gura foc?”, însă a ieșit spectacol, după ce acesta i-a pus o întrebare fără precedent lui Cătălin Măruță.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Jador a oferit un între spectacol, așa cum ne-a obișnuit de altfel. Artistul a oferit detalii inedite din viața sa și nu s-a oprit aici. Acesta l-a supus pe Cătălin Măruță la un test uriaș. Pentru a nu mai gusta din sosurile picante oferite de Măruță, Jador nu s-a ascuns și a spus tot adevărul, iar la finalul discuției, cei doi au avut un dialog la care nimeni nu se aștepta.

Jador l-a întrebat pe Cătălin Măruță dacă a înșelat-o până acum pe Andra, soția sa. Reacția prezentatorului de la Pro TV a fost directă, acesta răspunzând că nu are de ce să mănânce, pentru că nu a înșelat-o pe soția lui.

”Da ia mănâncă tu buleta asta. Vrei să îți pun eu niște întrebări aici? Ai înșelat-o vreodată pe Andra? Ia să vedem. Normal că zici că nu!” a spus Jador.

”Normal că nu, nu am de ce să mănânc iute”, a fost răspunsul lui Cătălin Măruță.

Jador nu s-a oprit la prima afirmație

În ciuda răspunsului primit, artistul a mai adăugat că știe că există și femei care caută bărbați serioși.

„Taci că le plac femeilor bărbații așa serioși, știu eu”, a mai spus Jador.

Artistul a vorbit în timpul emisiunii și despre Georgiana, femeia care i-a furat inima. Cântărețul susține că cei doi s-au despărțit în urmă cu doar două săptămâni fără a mai exista vreo șansă de împăcare, chiar dacă acesta încă are sentimente pentru ea.

”Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită”, a zis Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: