Redactia.ro
Home » Monden » Tariful lui Jador pentru o noapte de cântat, de când a revenit de la Survivor România

Tariful lui Jador pentru o noapte de cântat, de când a revenit de la Survivor România

Jador

Jador și-a mărit tariful pentru o noapte cântat, după ce a revenit de la Survivor România. Iată ce sumă a ajuns artistul să ceară!

Tariful lui Jador pentru o noapte de cântat, de când a revenit la Survivor România

Odată cu notorietatea pe care a dobândit-o și mai mult la Survivor România, Jador a crescut prețul pentru o noapte de cântat, la o petrecere. Cei care îl vor chema să le cânte, vor trebui să scoată din buzunar o sumă uriașă.

Dacă înainte de a pleca la competiția din Republica Dominicană Jador cerea pentru a întreține atmosfera unei petreceri în jur de 2000 de euro, acum fostul ”faimos” nu cântă fără 6000 de euro, potrivit unor surse playtech.

Jador, despre experiența Survivor România: ”Nu aș fi vrut să fiu eliminat”

Se mai speculează că Jador ar fi primit cea mai mare sumă la Survivor România. Săptămânal, a încasat 4000 de euro din partea competiției. Jador a fost eliminat din emisiune din motive medicale, după ce și-a rupt menisculul la picior. Întors în țară, Jador a spus că i-ar fi plăcut să mai stea.

”Nu as fi vrut sa fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei sa-și indeplineasca visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor ca asa s-a intamplat (…)Dumnezeu asa a vrut ca sa nu castig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.

În ziua eliminării, Jador a spus că nu s-a așteptat să fie atât de complicat la Survivor România. A crezut, inițial, că este o joacă de copii.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador la Survivor România, când a fost eliminat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: