Redactia.ro
Home » Monden » Jador, despre felul cum l-a imitat George Tănase: ”Am murit!”

Jador, despre felul cum l-a imitat George Tănase: ”Am murit!”

După ce a fost eliminat de la Survivor România, din motive medicale, Jador s-a pus în temă cu ceea ce s-a scris și spus despre el, cât timp a fost plecat în Republica Dominicană. A fost plăcut surprins să vadă parodiile făcute de George Tănase, pe seama competiției și mai ales a sa.

Jador, despre felul cum l-a imitat George Tănase: ”Am murit!”

Jador a spus în cadrul unei emisiuni online că s-a amuzat foarte tare de felul cum l-a imitat George Tănase, în parodiile sale despre Survivor România. Jador este de părere că actorul l-a interpretat foarte bine.

”Dar cum mă imită ăla…M-am c***t pe mine de râs când am văzut: <<Au, au>>, <<Esti sefa mea>>. Când am văzut că spune <<Esti sefa mea>> și ăsta este chiar cuvântul meu…Am murit (…) Eu cred că o să mă bage în sketch-urile lui”, a spus Jador la WowNews.

Ce planuri are Jador de Paști, după ce a revenit de la Survivor

Jador s-a ales cu menisculul rupt, în timp ce lua parte la probele de la Survivor România. Nevoit astfel să vină acasă, pentru recuperare, ”faimosul” a oferit o declarație în exclusivitate și pentru Redacția.ro, despre cum are de gând să petreacă sărbătorile Pascale.

De Paști, artistul va fi alături de familia lui și i-ar plăcea să mânânce salată boeuf, spune el.

”Mă duc acasă de Paste la familia mea, să mă relaxez. Și așa ar trebuit să petreacă toată lumea (…) Ce dă Dumnezeu pe masă, asta e important. Îmi place foarte mult să mânănc de Paște salata boeuf, pregătită de mama mea”, ne-a spus artistul.

Jador regretă eliminarea de la Survivor România

De altfel, în cadrul emsiunii Teo Show, Jador a afirmat că nu și-a dorit să părăsească emisiunea din Republica Dominicană.

”Nu as fi vrut sa fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei sa-și indeplineasca visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor ca asa s-a intamplat (…)Dumnezeu asa a vrut ca sa nu castig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.

Jador este recunoscător pentru faptul că a luat parte la show-ul urmărit de milioane de români și și-a cerut iertare colegilor cărora le-a greșit.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador la Survivor România, când a fost eliminat.