Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a luat Jador de la Survivor România. Ce spune ”faimosul”

Câți bani a luat Jador de la Survivor România. Ce spune ”faimosul”

Jador face tot mai multe dezvăluiri după ce a fost eliminat din competiția Survivor România, din motive medicale. Întrebat de fani câți bani a încasat pe parcursul competiției, cântărețul a avut un răspuns sincer.

Câți bani a luat Jador de la Survivor România. Ce spune ”faimosul”

Este bine-cunoscut faptul că activitatea concurenților de la Survivor România este remunerată. Sunt zvonuri precum că Jador a fost cel mai bine plătit participant. Mai exact, cu 4.500 de euro pe săptămână. După ce a fost eliminat, întrebat de fani câți bani a făcut pe parcursul competiției, Jador a avut un răspuns destul de sincer.

”Am luat bani. Nu stateam sa mor de foame degeaba. E la mintea cocosului”, a explicat Jador pe rețelele de socializare, în timpul unei sesiuni live.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Jador a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce s-a accidentat la picior. Asemeni lui Cătălin Moroșanu, s-a ales cu menisculul rupt, în timp ce lua parte la probele de pe traseu. Artistul ar putea fi nevoit să facă operație dacă nu se recuperează prea devreme.

”A doua accidentare a fost mai gravă. Am menisculul rupt în trei locuri. Mi-a zis doctorul sa fac recuperare și dacă nu merge, să fac operație”, a  spus Jador.

Eliminare pe neașteptate a lui Jador de la Survivor România

În ediția de joi seară, a fost convocat un consiliu de urgență în care vizați erau pentru descalificare Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp din cauză că au încălcat regulamentul. Sebastian i-a trimis un mesaj soției pe ascuns, iar Culiță s-a îndepărtat prea mult de camp, fiind căutat mai târziu de staff și oamenii legii. Acesta a explicat faptul că s-a rătăcit. Atunci când telespectatorii și restul participanților se așteptau ca Daniel Pavel, prezentatorul, să pronunțe numele unuia dintre cei doi ”faimoși” pentru eliminare, iată că a anunțat numele lui Jador, fapt care a luat prin surprindere.

”Mulțumesc Kanal d că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador la Survivor România, când a fost eliminat.

În cadrul emisiunii Teo Show, Jador a precizat că nu și-a dorit să părăsească competiția Survivor România, dar a fost nevoit la decizia medicului.

”Nu as fi vrut sa fiu eliminat deloc. Dar Dumnezeu decide. Sper ca unul dintre ei sa-și indeplineasca visele. Visele din ziua de azi sunt materiale (…) Eu m-am dus la Survivor ca asa s-a intamplat (…)Dumnezeu asa a vrut ca sa nu castig. Bine, am eu ceva în cap, dar nu pot să zic!”, a spus Jador, în direct din Republica Dominicana, pentru Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: