Redactia.ro
Home » Monden » Jador și bunul său prieten, Bogdan Mocanu, s-au certat. Care este motivul

Jador și bunul său prieten, Bogdan Mocanu, s-au certat. Care este motivul

Jador și Bogdan Mocanu pare că au o pritenie strânsă, însă iată că s-au certat. Jador a mărturisit în cadrul podcastului său care a fost motivul ce a declanșat altercația.

Jador și bunul său prieten, Bogdan Mocanu, s-au certat. Care este motivul

Bogdan Mocanu părea cel mai bun prieten al lui Jador, însă iată că s-a supărat pe acesta. Jador, la rândul său, este și el supărat pe Bogdan Mocanu, din cauză că a spus lucruri în mediul online, ce trebuiau știute numai de ei. De altfel, Jador este de părere că Bogdan Moccanu se folosește de notorietatea sa.

„S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta.”, a declarat Jador, potrivit Cancan.

Jador, trădat de toți pritenii?

Nici cu prietenii din copilărie Jador pare că nu mai are o relație bună. Pe Instagram, artistul a mărturisit un moment în care s-a întâlnit cu mai mulți dintre aceștia, iar unul dintre ei i-a băgat cuțitul în roata mașinii sale.

„M-am întâlnit cu prietenii mei cei mai buni din copilărie. Îmi era foarte dor de ei, îmi era foarte dor să petrecem și să povestim momente frumoase, activități pe care le-am întreprins împreună în copilărie.Când a venit momentul să plece acasă, unul dintre ei mi-a băgat cuțitul în roata de la mașină. Ce să consider, că nu există prietenie adevărată? Pe care să îl învinuiesc? Care dintre ei este acela care, de fapt, nu mă iubește și e invidios pe ce am realizat în viață? Există prieteni? Majoritatea m-au trădat. E o întrebare bună, nu? Oricum știu care mi-a băgat cuțitul în roată”,  a povestit Jador, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: