Redactia.ro
Home » TV » Ce spune Sorin Pușcașu de la Survivor despre relația cu Jador: ”Avea momente în care ne enerva”

Ce spune Sorin Pușcașu de la Survivor despre relația cu Jador: ”Avea momente în care ne enerva”

Ce spune Sorin Pușcașu de la Survivor despre relația cu Jador: ”Avea momente în care ne enerva”

Sorin Pușcașu a făcut câteva declarații despre relația pe care a avut cu Jador în timpul competiției Survivor România! Deși cei doi își aruncau înțepături des, se pare că s-au înțeles foarte bine. 

Ce spune Sorin Pușcașu de la Survivor despre relația cu Jador

Sorin Pușcașu este unul dintre concurenții vechi de la Survivor România 2021. Războinicul a fost eliminat din competiție, după ce medicul i-a dat interzis să mai intre pe traseu. De asemenea, Sorin și Jador au legat o relație bună de prietenie, în ciuda aparențelor.

Se pare că cei doi au avut multe momente în care s-au ciondănit în cadrul competiției și pe traseu, însă niciunul dintre ei nu a pus la suflet. După ce a văzut pentru prima dată mai multe imagini după ce a intrat pe traseu, Războinicul a observat modul în care Jador se lua de el atunci când aducea puncte.

”Jador, te omor! E prima oară când mă văd pe traseu. N-am stat timp să văd un traseu cu mine. M-au luat emoțiile. M-am bucurat foarte mult pentur că de fiecare dată am încercat să îi iau pe cei mai buni, cei mai rapizi. Ced că am și demonstrat că în competiția asta contează și îndemânarea. A aruncat cu mingea după mine, ajungeam în spital sigur. Vreau să faceți un caz ceva, o petiție, pentru că nu este normal să arunce cu mingea după mine. De multe ori nu îl mai băgam în seamă. Era ca la un meci de fotbal, în care ne înjuram și după vorbeam să mergem la o bere împreună”, a mărturisit Războinicul.

După plecarea din emisiune, Sorin Pușcașu și Jador au vorbit despre certurile din Republica Dominicană. Războinicul a mărturisit că echipa albastră avea o strategie de a încerca să câștige jocurile, după ce demoralizau mai mulți concurenți din echipa Faimoșilor.

”Mi-a spus că eram singurul vocal, singurul care putea să îi țină piept. Echipei i-am zis că orice conflict au cu Jador, să mă bage pe mine. Pentru mine era o distracție. Devenise ceva natural și mi-am dat seama că ne asemănăm și ne-am împrietenit foarte mult. Avea momente în care ne enerva și invers. Coechipierii lui se bucurau. Se așteptau ca Jador să aibă o recație în urma căreia să fie eliminat. Mie îmi plăcea să fie acolo ca să îi terorizeze pe ei. Vorbeam cu echipa de fiecare dată când ieșeam la joc. Pentru noi era important să luăm capetele: Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță. Atunci când îi băteam pe ei trei, noi știam că meciul e al nostru. Cătălin Moroșanu nu îi mai ajuta, Jador începea să plângă și Culiță la fel. Jador avea farmecul lui. După ce a plecat, mie mi-a fost dor de el”, a adăugat Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu a avut conflicte cu Albert Oprea

De asemenea, în cadrul emisiunii din Republica Dominicană, Sorin Pușcașu a avut mai multe conflicte cu Albert Oprea. La ieșirea din competiție, el a decis să își ia rămas bun de la colegul său și i-a dat un sfat esențial.

”I-am dat un sfat. În primul rând i-am spus să aibă grijă. Am bătut palma cu el, l-am văzut că era surprins. Zâmbea și a zis că nu se aștepta. Sunt un bărbat și fac ce simt. Cel mai bun pe care putea să i-l dea cineva: „Fii tu însuți”. El a zis: „Mulțumesc mult, să știi că apreciez”. Nu știu dacă a înțeles mesajul meu, mi-a zis că a apreciat că am bătut palma cu el. Nu îi condamn (n. red. pe cei care nu au dat palma cu Albert), fiecare face ce simte”, a declarat Sorin Pușcașu, în exclusivitate pentru „Ștafeta mixtă”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: