Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl lui Jador a vorbit despre despărțirea dintre fiul său și Georgiana. „Nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă”

Tatăl lui Jador a vorbit despre despărțirea dintre fiul său și Georgiana. „Nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă”

Tatăl celebrului Jador, Romeo Dumitrache, a acordat un interviu unei publicații în care a vorbit despre viața amoroasă a băiatului său. Tatăl lui Jador a povestit că de Sărbătorile Pascale, fiul său nu a venit acasă împreună cu Georgiana Elisei. Motivul pentru care posibila noră nu și-a făcut apariția ar fi fost locul de muncă pe care aceasta îl are. Se pare că Georgiana nu a putut să își ia liber, așa că nu a putut să-l însoțească pe Jador la casa părintească.

De Paşti, da, e adevărat, nu au venit împreună la noi. Dar nouă ne-a spus că Georgiana era la muncă, fiindcă ea lucrează în presă, deci la foc continuu. Pe de altă parte, ştiţi cum stă treaba cu tinerii, nu? Iubire mare, pasiuni înflăcărate. Şi, dacă mai adăugăm şi un strop de gelozie, gata povestea tristă! Oricât mi-aş dori acest lucru, deşi vă spun sincer că nu e cazul întotdeauna, Jador e mult prea stăpân pe viaţa sa pentru a mai primi sfaturi pe teme de iubire. Nu ne-am amestecat niciodată, nu cred că o vom face nici acum. El ştie cel mai bine ce are de făcut pe partea asta, fiindcă e vorba în cele din urmă despre viaţa lui! După mine, cea care va reuşi să-i cucerească definitiv inima va trebui să aibă răbdare. Da, răbdare, fiindcă Jador va bate la multe porţi, va stârni multă pasiune. E băiatul meu şi îl cunosc bine. Cea care va dori să fie la dreapta sa va trebui să ştie să-i ofere şi puţină libertate. Dacă îl va îngrădi, îl va pierde. Va trebui să-i ofere ceva spaţiu, poate chiar mai mult ca de obicei! Aşa simt! Jador îşi iubeşte foarte mult jobul său, muzica. Dar asta implică şi notorietate. Şi, uneori, vine la pachet şi cu derapaje!„, a declarat tatăl lui Jador.

Jador a fost cât pe-aci să plece la Asia Express

Jador a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că ar fi trebuit să participe la showul „Asia Express”. Artistul a povestit că a susținut un casting cu realizatorii emisiunii încă de acum doi ani. Cei de la casting au fost foarte încântați de el, dar Jador a refuzat oferta de la „Asia Express”, în favoarea unui show de la postul de televiziune concurent.

Vreau să mă duc la Asia Express, ar fi trebuit să merg chiar anul ăsta probabil. Ar fi trebuit să mă duc la Asia Express că am dat castigul de acum doi ani. Am fost, m-au cunoscut oamenii, le-a plăcut foarte mult de mine. Ar fi trebuit să vin, dar am plecat la Survivor România„, a declarat Jador în cadrul unei emisiuni TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: