Redactia.ro
Home » Monden » Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana. Artistul încă mai formează un cuplu cu aceasta

Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana. Artistul încă mai formează un cuplu cu aceasta

GALERIE FOTO (3) Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana

Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana. În urmă cu câteva zile, artistul declara că Georgiana, tânăra din cauza căreia a decis să meargă la Survivor România pentru a o uita, l-a părăsit. Ei bine, Elena Merișoreanu a spus care este adevărata relație dintre cei doi.

Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana. Artistul încă mai formează un cuplu cu aceasta

Elena Merișoreanu, adevărul despre relația lui Jador cu Georgiana. Se știe că artistul este îndrăgostit până peste cap de Georgiana, tânăra cu care se cunoaște de pe vremea când un simplu băiat. În timpul competiției Survivor România, Jador a primit o scrisoare din partea acesteia, făcându-l pe acesta să plângă. Artistul declara la acea vreme că Georgiana l-a părăsit, motiv pentru care a decis să participe la Survivor România. Chiar și când s-a întors din concurs, Jador susține că nu mai are o relație cu aceasta, pe motiv că ea a decis să se despartă de el. Cu toate astea, Elena Merișoreanu a vorbit în urmă cu câteva zile despre adevărata relație pe care Jador o are cu Georgiana.

Interpreta de muzică populară a declarat că l-a chemat acasă la ea pe Jador, pentru nepoata ei, Beatrice, pentru că și-a dorit mult ca acesta să vină. Însă vizita faimosului a scos la iveală detalii importante despre relația sa cu Georgiana. Chiar dacă Jador a spus că nu mai formează un cuplu cu ea, Elena Merișoreanu a precizat că acesta i-a spus nepoatei sale că Georgiana se află acasă și este geloasă.„L-a întrebat unde e Georgiana, iar el i-a spus că e acasă, e cam geloasă. Și Beatrice a spus: o sun eu să vină și ea aici? Și a venit fata. Mi-ar plăcea un ginere ca el, dar și el are pe cineva, și fata mea are pe altcineva” a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merisoreanu si nepoata sa

Jador, despre relația cu Georgiana

Invitat în podcast-ul lui Radu Țibulcă, Jador a vorbit fără perdea despre relația pe care o are cu Georgiana, femeia pe care declară că a iubit-o din toată inima. Se pare că tânăra refuză să treacă peste anumite dezamăgiri. „ Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am. Toate fostele mele mi-au dat mesaje, aveam telefonul plin. Mai, dă-vă naibii, până să fiu Jador nu mai erați niciuna moartă după mine! Știu prietenii voștrii că mi-ați dat mesaje?Bă, toate mi-au dat mesaje. Toate. Și nu o vreau pe niciuna, deși toate vor să fie cu Jador. Ei i-am dat eu, ea e specială și va rămâne specială toată viața. Și dacă nu voi fi cu ea, va fi specială pentru că am mâncat un pateu cu ea”, a mărturisit Jador.

Jador si Georgiana

Georgiana este o tânără discretă, care lucrează ca reporter și redactor într-o televiziune și se pare că visul tinerei este acela de a deveni prezentatoare tv. Prietenii tinerei sunt de părere că Georgiana nu este o persoană care să-și construiască o carieră pe spatele altora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: