Redactia.ro
Home » Monden » I-a spus Georgiana adio lui Jador? Cântărețul este șocat, ce mesaj i-a trimis Negruța, femeia cu care fostul Faimos voia să se căsătorească

I-a spus Georgiana adio lui Jador? Cântărețul este șocat, ce mesaj i-a trimis Negruța, femeia cu care fostul Faimos voia să se căsătorească

Jador

Încurcate sunt căile dragostei pentru Jador! Cântărețul este șocat că femeia pe care o iubește și pentru care a vărsat lacrimi amare de dor în Jungla Dominicană l-a părăsit. Iată ce mesaj i-a trimis Negruța. S-a dus orice gând de însurătoare pentru artist.

Jador face ce face și iar ajunge dezamăgit din dragoste! Artistul a mărturisit că trece prin momente dificile după ce Georgiana, femeia pe care și-o dorea alături pentru tot restul vieții, l-a părăsit.

Se pare că Negruța, așa cum îi zicea Jador, nu mai vrea să audă sub nicio formă de artist, deși acesta avea deja gânduri de însurătoare cu  femeia pentru care a vărsat lacrimi amare în Jungla Dominicană.

I-a spus Georgiana adio lui Jador? Ce mesaj i-a trimis Negruța

Chiar dacă oficial îi merge bine, după participarea la Survivor și pe plan muzical, după ultimele piese lansate în colaborare cu artiști mari, iată că Jador este devastat când vine vorba de dragoste.

Fostul Faimos de la Survivor a făcut mărturisirea la care nimeni nu se aștepta. Femeia pe care o iubește l-a părăsit. Da, este vorba de Georgiana, fosta iubită pentru care a plâns în Jungla Dominicană.

Jador a mărturisit că nu mai este loc de nicio împăcare cu femeia pe care a cunoscut-o în urmă cu mulți ani și cu care a trecut prin multe.

Chiar dacă Jador venise de la Survivor cu gândul să se căsătorească cu femeia care i-a fost alături la bine și la greu, iată că planurile artistului au fost acum date peste cap.

Cu inima frântă și părăsit de fosta iubită Georgiana, Jador declară acum că nu mai vrea să audă deloc de căsătorie.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat Jador la emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal d.

De ce a fost părăsit Jador

Jador este confuz și nu înțelege comportamentul fost iubite, pentru care susține că încă are sentimente foarte puternice. Fostul concurent de la Survivor s-a declarat îndrăgostit de Georgiana, ea fiind singura femeie lângă care se vede însurat.

Însă de ce a fost părăsit Jador? Iată o întrebare la care artistul încă nu a găsit răspunsul. Cu toate emoțiile puternice, cântărețul încă speră ca Georgiana să se gândească mai bine și să îi mai ofere o șansă, pentru că au trecut prin multe împreună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: