Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Cătălin Moroșanu au lansat o piesă împreună. Au strâns peste 1 milion de vizualizări

Jador și Cătălin Moroșanu au lansat o piesă împreună. Au strâns peste 1 milion de vizualizări

După ce au părăsit competiția Survivor România, Jador și Cătălin Moroșanu au lansat o piesă împreună. ”Sunt o forță” este denumirea melodiei și are deja peste 1 milion de vizualizări, la o zi după lansare. Mai mult, deja au ajuns și în trending pe youtube.

Jador și Cătălin Moroșanu au lansat o piesă împreună. Au strâns peste 1 milion de vizualizări

Jador și Cătălin Moroșanu s-au pus pe treabă după ce au venit acasă, de la Survivor România. ”Faimoșii” împreună cu Lino Golden au lansat melodia ”Sunt o forță” și au strâns milioane de vizualizări. Cătălin Moroșanu a mai lansat și în 2015 o piesă, alături de Ruby și Dorian Popa, intitulată ”Lasă cucu-n pace”.

Jador a mărtursit într-un Instastory că s-a gândit încă din Republica Dominicană la cum va arăta melodia lui cu Cătălin Moroșanu.

”Este foarte important pentru mine să știți că ideea acestui proiect, a acestei formule, fiecare detaliu, inclusiv cel mai scurt cadru au fost concepute pe plaja din Republica Dominicană, în serile când nu mă aveam decât pe mine și pe Dumnezeu.Forța vine de la Dumnezeu, bunătatea din suflet dar inspirația vine din orice întâlnesc in fiecare zi, drept urmare melodiile mele sunt inspirate din tot ce trăiesc!‘, a scris Jador pe Instagram, la Insta Story.

Am 1.77 la nivel înalt / Calc pedala, roata mușcă din asfalt/ Gagică-ta e în dreapta, sună ocupat / Nu mai vrea baieței/ Acum vrea un bărbat’, sunt primele versuri ale melodiei cântate de Jador. Imediat după, Cătălin Moroșanu cântă: „Sunt un supraviețuitor/ Toți vor în vârf, dar nu e așa ușor/ Dau moda la nivel de campion/ Boss, stai cuminte, că tătuțu’ e beton”.

Cine a compus versurile melodiei

Muzica a fost realizată de Jador, iar versurile au fost compuse tot de acesta împreună cu Lino Golden și Bogdan Mocanu. Fanii au avut multe reacții de apreciere imediat după lansarea piesei.

Am plâns la melodia asta… Mi-am adus aminte de voi doi cum erați în junglă… Bravo Jador. Forța Moro! Sunteti minunați’, „Wow! Ce videoclip! Beton! Si melodia! O FORȚĂ! Bravo,  băieții!’ sau „Doar ce a ieșit de o oră și eu deja am ascultat-o de 25 de ori! Fortza !!! Jador nr 1”, sunt o parte dintre reacțiile internauților.

Reamintim că Jador și Cătălin Moroșanu au fost eliminați din motive medicale de la Survivor România. Ambii s-au accidentat la picior și s-au ales cu menisculul rupt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: